Αγίου Πνεύματος 2020: 4 προτάσεις για να περάσεις ένα ξεχωριστό τριήμερο με τη σχέση σου
Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2020 έφτασε και είναι μία καλή ευκαιρία για να το περάσεις με τη σχέση σου.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2020 έφτασε και αποτελεί το πρώτο τριήμερο μετά την άρση του lockdown. Η πανδημία του κορωνοϊού έφερε αρκετές αλλαγές στην καθημερινότητά σου και στη σχέση σου. Αυτό το τριήμερο, όμως, αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για να κάνεις πράγματα με τη σχέση σου που δεν μπορούσες πριν.

Είναι μία ευκαιρία για να ανακτήσεις το χαμένο έδαφος και να κάνεις πράγματα με και για τη σχέση σου. Εμείς σου έχουμε μερικές προτάσεις για να περάσεις αυτό το τριήμερο απλά υπέροχα.

1. Πήγαινε μία εκδρομή

Μέσα στο lockdown, η απόσταση και η έλλειψη προσωπικού χώρου αποτελούσε ένα καθημερινό εμπόδιο. Τώρα που τα μέτρα έχουν χαλαρώσει αρκετά, μπορείς να πας ένα τριήμερο σε ένα μέρος έξω από την Αθήνα ή την πόλη που ζεις. Να περάσετε όμορφα και μόνο οι δύο σας. Μακριά από όλους και από όλα.

2. Περάστε το τριήμερο μαζί

Αν δεν μπορείτε να πάτε εκδρομή λόγω διαβάσματος, δουλειάς ή ότι άλλο μπορεί να σας απασχολεί, τότε μία καλή λύση είναι να περάσετε μαζί το τριήμερο. Να κάνετε βόλτες στο κέντρο, να μαγειρέψετε μαζί, να δείτε σειρές/ταινίες και να αφιερώσετε γενικά όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε ο ένας στον άλλο. Να αναπληρώσετε το χαμένο έδαφος.

3. Πηγαίνετε για ένα υπέροχο πικ-νικ

Ας ελπίσουμε ότι ο καιρός θα το επιτρέψει. Όμως, μπορείτε εύκολα να ετοιμάσετε κάτι για κολατσιό και να επιλέξετε να πάτε κάπου για πικ-νικ. Μία υπέροχη ιδέα θα ήταν η θάλασσα. Αν έχει ζέστη μπορείτε να κάνετε και μία βουτιά. Ωστόσο, αν ο καιρός σας τα χαλάσει, μπορείτε να επιλέξετε το μπαλκόνι του σπιτιού σας!

4. Απλά αναπληρώστε τον χαμένο χρόνο

Ειδικά, αν το lockdown σας βρήκε σε διαφορετικές πόλεις, χώρες, περιοχές. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2020 είναι μία καλή ευκαιρία για να τα πείτε από κοντά. Να νιώσετε ο ένας τον άλλο και να αισθανθείτε όπως, τότε, στην αρχή της σχέσης.

Δες ακόμα: Αγίου Πνεύματος 2020: 8 υπέροχοι προορισμοί για το τριήμερο που πλησιάζει

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;