Manage Activity: Γιατί πλέον μπορείς να κρύψεις το παρελθόν σου και στο facebook
Το facebook φέρνει το manage activity και σβήνει τα... παλιά!

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Facebook θα κυκλοφορήσει το νέο feature με τίτλο manage activity με το οποίο θα μπορεί κανείς να σβήσει ό,τι θεωρεί ό,τι πλέον δεν πρέπει να υπάρχει στο προφίλ του.

Το facebook είναι μία εφαρμογή που υπάρχει πάνω από μία δεκαετία και έτσι πολλοί χρήστες έχουν προφίλ από πολύ παλιά έχοντας περάσει κυριολεκτικά χρόνια και ζαμάνια. Μέσα σε αυτά τα χρόνια μεγάλωσαν, εξελίχθηκαν και άλλαξαν, αλλά οι παλιές κακές επιλογές είναι πάντα εκεί να τους υπενθυμίζουν το παρελθόν με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Το παρελθόν, όμως, εκτός από τα καλά περιελάμβανε και επιλογές όπως πχ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Leonardo DiCaprio photographed by David LaChapelle, 1995

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VINTAGE FASHION (@vintagefashion) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

VCE feels #britney2007

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ shanngorman στις

Και ειλικρινά ποιος θα ήθελε να τον θυμούνται έτσι; 

Επειδή το facebook λοιπόν γνωρίζει ότι πολλοί χρήστες του τώρα βγαίνουν από το Πανεπιστήμιο ψάχνοντας δουλειά (ή σύμφωνα με την ανακοίνωσή του από μία σχέση ψάχνοντας ταίρι) αποφάσισε να λανσάρει ένα νέο feature το οποίο θα σού επιτρέπει να αρχειοθετείς ή να διαγράφεις οριστικά παλιότερες δημοσιεύσεις σου.

Όσον αφορά την αρχειοθέτηση θα αφορά υλικό το οποίο θέλεις να αναπολείς τις βαρετές ημέρες που δεν έχεις τι να κάνεις αλλά μόνος ή μόνη σου. Οπότε θα μπορείς να το κρατήσεις μόνο για σένα, όπως συμβαίνει άλλωστε και στο Instagram.

Εκτός αυτού όμως το manage activity σού επιτρέπει να σβήσεις posts που δε θέλεις να βλέπεις εντελώς. Βέβαια επειδή πάνω σε μία στιγμή αδυναμίας μπορεί να διαγράψεις κάτι που δε θέλεις σού δίνει 30 ημέρες πριν την οριστική διαγραφή. Γιατί τόσο large είναι αυτή η πλατφόρμα!

Τέλος, επειδή μπορεί παλαιότερα να ήσουν ΠΟΛΥ ενεργός χρήστης του facebook (να υπενθυμίσουμε ότι το Facebook υπήρχε σε εποχές που to instagram ήταν ανύπαρκτο και τα Greeklish κόντευαν να γίνουν η επίσημη γλώσσα του κράτους) μπορεί να δυσκολεύεσαι να ανακαλύψεις ορισμένα posts. Μην αγχώνεσαι όμως γιατί ο Mark φρόντισε και γι’ αυτό!  Υπάρχουν ειδικά φίλτρα λοιπόν τα οποία σε βοηθούν να βρεις posts με συγκεκριμένα άτομα και σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Το Manage Activity θα είναι διαθέσιμο αρχικά στο Facebook Lite και το κινητό και εμείς σού ευχόμαστε καλό ξεσκαρτάρισμα.

Δείτε επίσης: Facebook: Σε πειραματικό στάδιο μία νέα εφαρμογή για ομαδικές κλήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;