«Έλληνες ΓΤΠ» λέγεται το νέο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, είναι όλο λάθος
Το νέο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη λέγεται «Έλληνες ΓΤΠ», σε αφήνουμε να λύσεις τον γρίφο

Σε νέο πολιτικό εγχείρημα προχωράει ο υπόδικος ακροδεξιός πολιτικός, Ηλίας Κασιδιάρης, βασικός κατηγορούμενος στη δίκη της Χρυσής Αυγής, και πρώην πρωτοπαλίκαρο του Νίκου Μιχαλολιάκου, ιδρύοντας τώρα το νέο του κόμμα, υπό το ατυχές όνομα… «Έλληνες ΓΤΠ».

Μετά το οριστικό “διαζύγιο” με τον πολιτικό “μέντορα”, Νίκο Μιχαλολιάκο, ο Ηλίας Κασιδιάρης ανήγγειλε την ίδρυση του “νέου κόμματος Ελλήνων”, το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, “θα αντιταχθεί στο βρώμικο πολιτικό σύστημα”, οπότε και έκανε το πρώτο βήμα: Έδωσε στο νέο μόρφωμα τον τίτλο «Έλληνες Για την Πατρίδα» ή αλλιώς «Έλληνες ΓΤΠ», παραπέμποντάς μας συνειρμικά στο γνωστό ακρωνύμιο και κάνοντάς μας να απορούμε αν είναι κάποιους είδους κρύο αστείο.

Δεν πρόκειται περί τρολιάς, καθόλου.

Όντως, το νέο κόμμα του Η. Κασιδιάρη λέγεται «Έλληνες ΓΤΠ», αφού και με ανάρτησή του στο Twitter, ο πρώην βουλευτής γράφει: “ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα”!
Για μία ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα! Έμβλημά μας ο αιώνιος Έλλην που μάχεται για την ελευθερία!”

Εκτός από το tweet, ανέβηκε επίσης κι ένα νέο βίντεο στο επίσημο κανάλι του Ηλία Κασιδιάρη στο Youtube, το οποίο μας εισάγει στις αδιαφοροποίητες πολιτικές θέσεις του νέου κόμματος από τα Χρυσά Αυγά, εεεεεεε, Χρυσή Αυγή.

“ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα” είναι το όνομα του νέου μας Κινήματος και με αυτό το όνομα θα ελευθερώσουμε την Πατρίδα μας!

Έμβλημά μας ο αιώνιος Έλλην που μάχεται για την ελευθερία. Που αμύνεται υπέρ ιερών και οσίων. Για να παραδώσει την Πατρίδα μεγαλύτερη και ισχυρότερη απ’ ότι την παρέλαβε 

“Οι Ιδέες μας βαθιά ελληνικές, υψιπετείς και διαχρονικές. Συνταιριάζουν αιώνια διδάγματα από τους Νόμους του Λυκούργου και την Πολιτεία του Πλάτωνος μέχρι την σκέψη του Ίωνος Δραγούμη και τους στίχους του Κωστή Παλαμά. Όραμά μας μία μεγάλη, ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα. Ύψιστος σκοπός μας η επιβίωση του Ελληνισμού.”

Όσο για το όνομα…“ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΤΠ”, γελάει (δικαίως) ο κόσμος, ενώ το Twitter έχει ήδη στήσει το δικό του παρτάκι, κάνοντας λόγο για άνευ προηγουμένου αυτοκριτική…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 6 
 2 
 0 
 2