Λάκης Γαβαλάς: Μίλησε για τον άγνωστο γάμο του και την φυλάκισή του
Δείτε τι δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε χθες στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτης, όπου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την φυλάκισή του και για τον κρυφό του γάμο.

Όσον αφορά την περιπέτειά του με τη Δικαιοσύνη, ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε:

“Στη φυλακή έκανα τη γυμναστική, τη διατροφή μου. Ήμουν ο Παπαμιχαήλ τους, η Καρέζη τους, η Βουγιουκλάκη τους. Μετά από τρεις μήνες με φώναξε η εισαγγελέας και μου είπε να εργαστώ στον κήπο της φυλακής. Στη φυλακή μπήκα ως Λάκης και βγήκα ως κύριος Γαβαλάς. Η φυλακή μου δεν ήταν μόνο ο Κορυδαλλός. Είχα φυλακίσει τον εαυτό μου πολύ πριν μπω στην κανονική φυλακή. Αλλά να τιμωρηθούμε τόσο πολύ, όπως παράδειγμα η αδελφή μου, ήταν άδικο”.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Έπειτα, προέβη σε μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή. Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε ότι στο παρελθόν υπήρξε για σχεδόν μία δεκαετία παντρεμένος με μία Σουηδή, με την οποία μάλιστα παραλίγο να αποκτήσει ένα παιδί.

“Τη γνώρισα στο Πόρτο Φίνο της Ιταλίας που βρισκόμουν εκείνη την εποχή και δούλευα σαν χορευτής. Εκείνη ήταν μοντέλο. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Παντρευτήκαμε μετά από 2 χρόνια στην Ελβετία με πολιτικό γάμο. Έμεινα 9 χρόνια μαζί της. Η βάση μας ήταν η Ιταλία και ταξιδεύαμε συνεχώς. Μια μέρα ήμασταν στην παραλία μαζί και εκεί ήταν διάφοροι όμορφοι άντρες. Εκεί λίγο “μπερδεύτηκα”. Είχα “μπερδευτεί” ξανά στο παρελθόν, αλλά δεν είχα δώσει σημασία. Μου άρεσε εκείνο που είχα, έμεινα πιστός εκεί. “Οι σχέσεις μου γενικά, μη με ρωτήσεις φύλο, ήταν 3 όλες κι όλες. Είμαι του βάθους των πραγμάτων. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πει με γοητεύει μόνο η ομορφιά”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε επίσης: Γιάννης Μπέζος: Μιλάει στα «Μεσάνυχτα» για τον κορωνοϊό, το κοινό και την καριέρα του

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;