Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Αυτά είναι τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε.

Με την πανδημία του νέου κορωνοϊού να έχει σταματήσει την παραγωγή σειρών και ταινιών για αρκετό καιρό, το περιεχόμενο αρχίζει και μειώνεται δραματικά. Λίγες σειρές και ταινίες έχουν προλάβει να ολοκληρώσουν τα γυρίσματά τους πριν το παγκόσμιο lockdown και, έτσι, έχουμε πολύ λίγα τρέιλερ που κάνουν πρεμιέρα και μας ετοιμάζουν για το τι θα δούμε τους επόμενους μήνες.

Την εβδομάδα αυτή ξεχωρίσαμε μόλις τρία καινούρια τρέιλερ. Ελπίζουμε ότι όσο περνάει ο καιρός και επανερχόμαστε στην κανονικότητα, οι παραγωγές ταινιών και σειρών θα αρχίσουν και πάλι και θα μας χαρίσουν ακόμα περισσότερες ώρες περιεχομένου.

Dark Season 3

Η γερμανική σειρά του Netflix έχει κερδίσει πολλούς θαυμαστές παγκοσμίως και επιστρέφει για την τρίτη και τελευταία της σεζόν. Το τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα δίνει λίγα στοιχεία για το τι θα δούμε στη σεζόν αυτή, ωστόσο, μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα. Στις 27 Ιουνίου, λοιπόν, ετοιμάσου για ένα τελευταίο ταξίδι στον κόσμο της σειράς.

Love, Victor

Η σειρά που αποτελεί spin-off/ συνέχεια της ταινίας “Love, Simon” θα προβληθεί στις 19 Ιουνίου στο Hulu. Επιτέλους, έχουμε ένα πρώτο τρέιλερ (μετά το teaser που μας έδειξε ότι θα έχει λίγο πιο ενήλικο περιεχόμενο). Σε αυτό βλέπουμε και γνωρίζουμε λίγα πράγματα για τον Victor, την οικογένειά του, αλλά και το υπόλοιπο καστ. Φαίνεται ότι η σειρά θα ακολουθήσει μία διαφορετική πλευρά ενηλικίωσης και αποδοχής της σεξουαλικής ταυτότητας από τον πρωταγωνιστή από ότι η ταινία.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Dear…

Έχεις σκεφτεί ποτέ να στείλεις ένα γράμμα στον αγαπημένο σου σταρ; Το έχεις κάνει; Σε αυτή τη… διαφορετική σειρά του AppleTV+, διάσημοι διαβάζουν τα γράμματα που έχουν λάβει από θαυμαστές τους και τους έχουν αλλάξει τη ζωή. Φαίνεται μία αρκετά πρωτότυπη ιδέα!

Δες ακόμα: 4 σειρές anime για σένα που θέλεις να ξεκινήσεις κάτι καινούριο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;