Quentin Tarantino: Η ταινία που επιλέγει ως την καλύτερη της δεκαετίας
Ο Quentin Tarantino μίλησε! Αυτή είναι η καλύτερη ταινία της δεκαετίας.

Ο Quentin Tarantino είναι ένας από τους μεγαλύτερους Αμερικάνους σκηνοθέτες. Μάλιστα, έχει καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές των σινεφίλ και να έχει ένα μεγάλο φανατικό κοινό που βλέπει κάθε του ταινία παγκοσμίως. Ο γνωστός δημιουργός, όμως, επέλεξε την καλύτερη ταινία για την δεκαετία που μας πέρασε!

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Premiere” μίλησε για το ποια ταινία θεωρεί την καλύτερη της δεκαετίας που μας πέρασε. Μπορείς να μαντέψεις ποια ταινία διάλεξε ο γνωστός δημιουργός ταινιών;

Πρόκειται για την ταινία του David Fincher, “The Social Network”. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι αυτή η ταινία εύκολα κερδίζει ως το καλύτερο φιλμ, ενώ, πρόσθεσε ότι ο σεναριογράφος της Άαρον Σόρκιν είναι ο σπουδαιότερος εν ενεργεία δημιουργός διαλόγων. Όπως τόνισε ο Quentin Tarantino, η ταινία “The Social Network” είναι το νούμερο ένα, επειδή είναι η καλύτερη, κατατροπώνει όλες στην αναμέτρηση.

Η ταινία του Fincher αποτελεί μία άτυπη βιογραφική ταινία για τον ιδρυτή του Facebook, Mark Zuckerberg, με πρωταγωνιστή τον Τζέσι Άιζεμπεργκ. Η ταινία είχε βρεθεί υποψήφια για οκτώ Όσκαρ, μεταξύ άλλων στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας, και κατάφερε να κερδίσει τρία. Για πολλούς ήταν λάθος η βράβευση της ταινίας “Ο Λόγος του Βασιλιά” ως η Καλύτερη Ταινία έναντι της αριστουργηματικής ταινίας του Fincher.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γνωστός Αμερικάνος δημιουργός, τον Ιανουάριο είχε αποκαλύψει ότι η ταινία “Δουνκέρκη” του Christopher Nolan αποτελεί για εκείνον η δεύτερη καλύτερη της περασμένης δεκαετίας.

Εμείς θα πούμε ότι και οι δύο ταινίες είναι άξιες να συμπεριλαμβάνονται στην λίστα με τις καλύτερες της δεκαετίας. Και, σίγουρα, πρέπει να τις δεις, αν δεν το έχεις κάνει ακόμα!

Δες τα τρέιλερ τους!

Δες ακόμα: Ο Quentin Tarantino γράφει μυθιστόρημα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;