4 επαγγέλματα που δεν υπήρχαν πριν από μία δεκαετία
Μερικά σύγχρονα επαγγέλματα που θα μας απασχολήσουν και στο μέλλον.

3.SEO specialist

Ή αλλιώς ειδικός στο Search Engine Optimization. Πολλοί άνθρωποι παλιότερα δε γνώριζαν καν την ύπαρξη του SEO, πόσο μάλλον την ύπαρξη του επαγγελματία που είναι ειδικευμένος και ασχολείται με αυτό.Για να είμαστε ειλικρινείς όμως ο SEO specialist είναι απαραίτητος για όλες τις δουλειές που γίνονται digital κι ας έγινε γνωστός ως ειδικότητα τα τελευταία χρόνια.

Τι κάνει όμως ένας SEO specialist; Η αλήθεια είναι πως κάνει πολλά. Ο κύριος ρόλος του όμως είναι η ενασχόλησή του με το optimization μίας ιστοσελίδας και του περιεχομένου της κάνοντάς την έτσι πιο προσιτή και εύκολα προσβάσιμη στο χρήστη.

4.Content Creator

Ή αλλιώς δημιουργός περιεχομένου. Ένας content creator είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία online περιεχομένου, το οποίο θα προωθεί ένα προϊόν, μία υπηρεσία ή γενικότερα μία εταιρεία. Ο content creator μπορεί να “ειδικεύεται” σε κάτι (όπως είναι για παράδειγμα η παραγωγή video ή κειμένων) ή μπορεί να έχει δυντότητες για παραγωγή πολλών ειδών περιεχομένου.

Το περιεχόμενο που συνήθως δημιουργεί ένας content creator είναι blog posts, posts για social media, newsletters, δημιουργία video, δημιουργία εικόνων ή infographics, επιμελείται το graphic design όπου είναι απαραίτητο κλπ. Αυτό που συνήθως παραλείπεται είναι πως μερικές φορές δημιουργεί και offline περιεχόμενο όπως είναι για παράδειγμα τα διαφημιστικά φυλλάδια κλπ.

Δείτε επίσης: 4 τρόποι για να μείνεις οργανωμένος όσο μένεις στο σπίτι

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 3 
 2 
 1 
 8