Τέλος η σεζόν στη Euroleague - Είναι οριστικό
Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων

Το οριστικό τέλος στη EuroLeague της σεζόν 2019-2020, αποφάσισαν οι ομάδες, μετά από την πρόταση του Ζόρντι Μπερτομέου, καθώς τα εμπόδια που προκάλεσε  η πανδημία του κορωνοϊού φάνηκαν τελικά απροσπέλαστα.

Να σημειώσουμε ότι, από τις 12 Μαρτίου, η Euroleague είχε σταματήσει, λόγω κορωνοϊού, και από τότε μεσολάβησαν πολλές συζητήσεις και διεργασίες, προκειμένου να αποφασιστεί το μέλλον της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Αρχικά, ο Τζόρντι Μπερτομέου και η Euroleague είχαν πρόθεση να συνεχίσουν τη σεζόν, αποδείχθηκε, ωστόσο, και στην πράξη πως κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Eurohoops, το ίδιο ισχύει και για τη φετινή διοργάνωση του Eurocup, για την οποία πάρθηκε επίσης η απόφαση να ακυρωθεί.

Ο Μπερτομέου είχε αναφέρει στη συνέντευξη Τύπου τον περασμένο Απρίλιο ότι δε θα διστάσει να ακυρώσει οριστικά τη φετινή περίοδο αν χρειαστεί και τελικά, αυτό ακριβώς έγινε, με τον εκτελεστικό διευθυντή της EuroLeague να κάνει πρόταση για την οριστική διακοπή της σεζόν στο ξεκίνημα της σύσκεψης και τις ομάδες να συμφωνούν, προς ικανοποίηση και της ELPA (Ένωση παικτών της EuroLeague) που είχε ζητήσει με επιστολή την οριστική διακοπή της σεζόν.

Στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (25/05), ο CEO της Euroleague πρότεινε την οριστική διακοπή της σεζόν, τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο Eurocup, με τις ομάδες να συμφωνούν.

Στη Γενική Συνέλευση πήραν μέρος οι: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Ολυμπιακός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φενέρμπαχτσε, Αναντολού Εφές, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Αρμάνι Μιλάνο, Ζαλγκίρις και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι ομάδες συμφώνησαν ότι η σεζόν πρέπει να ολοκληρωθεί και επικράτησε η λογική και στην Euroleague.

Μπήκαν, λοιπόν, και τυπικά οι τίτλοι τέλους στη φετινή σεζόν της Euroleague, ενώ σημειώνεται επίσης ότι στις 17:30 ώρα Ελλάδος, ο Μπερτομέου αναμένεται να ανακοινώσει τι συζητήθηκε σε διαδικτυακή συνέντευξη τύπου με τα ΜΜΕ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άνοιξαν οι χώροι άθλησης – Αυτό είναι το έντυπο που πρέπει να συμπληρώσετε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;