Netflix: Θα αρχίσει να ακυρώνει αδρανείς λογαριασμούς χρηστών
Το Netflix θα αρχίσει να ακυρώνει λογαριασμούς χρηστών. Δείτε αναλυτικά ποιους αφορά.

Το Netflix περνάει στη διαγραφή αρκετών λογαριασμών και πρέπει να μάθεις ποιους λογαριασμούς θα αρχίσει να διαγράφει. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, θα αρχίσουν να διαγράφονται οι αδρανείς λογαριασμοί.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να ακυρώνει τους λογαριασμούς που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί πάνω από ένα χρόνο. Ο Eddy Wu, διευθυντής καινοτομίας προϊόντων της Netflix, δήλωσε τα εξής:

“Θα ζητήσουμε από όσους δεν έχουν παρακολουθήσει τίποτα στο Netflix για ένα χρόνο να επιβεβαιώσουν ότι θέλουν να διατηρήσουν τη συνδρομή τους. Και θα κάνουμε το ίδιο για όποιον έχει σταματήσει να παρακολουθεί για περισσότερα από δύο χρόνια.”

Η διαδικασία της διαγραφής των ανενεργών λογαριασμών θα αρχίσει από αυτήν την εβδομάδα. Η εταιρεία Netflix σημείωσε ότι οι ανενεργοί λογαριασμοί αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το 1% της συνολικής βάσης των μελών της.  Αξίζει αν σημειωθεί ότι σε οποιονδήποτε ακυρωθεί ο λογαριασμός και μετά αποφασίσει να επανέλθει στην streaming πλατφόρμα σε διάστημα εντός 10 μηνών θα έχει ακόμα τα αγαπημένα του, τα προφίλ του, τις προτιμήσεις προβολής και τα στοιχεία του λογαριασμού του, ακριβώς όπως τα είχε αφήσει. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι αποφάσισε να ακολουθήσει την τακτική αυτή σε μια προσπάθεια να προστατεύσει τους χρήστες που δεν έχουν χρησιμοποιήσει την υπηρεσία να μην χάνουν τα χρήματά τους.

Οι χρήστες που δεν έχουν χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό τους για ένα έτος ή και για περισσότερα από δύο χρόνια, θα λάβουν σύντομα ειδοποίηση για το αν θέλουν να συνεχίσουν να χρεώνονται από την εν λόγω εφαρμογή. Κάθε χρήστης του Netflix που αγνοεί το μήνυμα και δεν επιβεβαιώνει ότι θέλει να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον λογαριασμό του θα ακυρώσει αυτόματα τη συνδρομή του.

Δες ακόμα: Netflix: 4 ταινίες που θα σε συγκινήσουν σίγουρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;