Eurovision 2020: Σήμερα ο τελικός του διαγωνισμού τραγουδιού
Το βράδυ του Σαββάτου, 16/5, θα προβληθεί ο διαφορετικός τελικός της Eurovision 2020 από την ΕΡΤ.

Η Eurovision 2020 θα έχει έναν διαφορετικό τελικό. Η εκπομπή “Europe Shine a Light” θα προβληθεί απόψε από την ΕΡΤ με ένα δίωρο πρόγραμμα.

Η διαφορετική αυτή εκπομπή θα έχει και παλιές και νέες συμμετοχές αλλά θα έχει μία μεγάλη διαφορά. Ο φετινός τελικός της Eurovision δε θα έχει διαγωνιστικό μέρος. Η Ευρώπη ενώνεται απόψε στον ρυθμό της Eurovision 2020, μέσα από την εκπομπή “Europe Shine a Light” η οποία και θα προβληθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1 και το Web Tv της ΕΡΤ στις 22:00.

Την Ελλάδα εκπροσωπεί η Stefania με το SUPERG!RL. Οι Ολλανδοί παρουσιαστές της φετινής Eurovision, Chantal Janzen, Edsilia Rombley και Jan Smit από το Studio 21 θα παρουσιάσουν 41 video clips και θα μεταδώσουν μηνύματα ελπίδας και θα αναζητήσουν παλιούς σταρ του διαγωνισμού. Ο ελληνικός σχολιασμός θα γίνει από τη Μαρία Κοζάκου, η οποία και βρίσκεται στο Ταλίν με υποστήριξη από δημοσιογραφική ομάδα σε στούντιο της Αγίας Παρασκευής.

Όσον αφορά στην ψηφοφορία αν και φέτος δεν θα γίνει με την παραδοσιακή διαδικασία, αφού δεν θα υπάρξει διαγωνιστικό μέρος. Η ΕΡΤ δίνει τη δυνατότητα, ωστόσο, να διαλέξει κανείς τα τρία αγαπημένα του τραγούδια στην ιστοσελίδα της έως την Κυριακή, 17 Μαΐου στις 23:59.

Άκουσε το τραγούδι που θα μας εκπροσωπούσε στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Δες ακόμα: Eurovision 2020: Η ανακοίνωση της EBU για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;