Ryanair: Επιστρέφει τον Ιούλιο με λιγότερες πτήσεις
Η Ryanair επιστρέφει τον Ιούλιο με το 40% των πτήσεών της.

Η μεγαλύτερη low cost αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, Ryanair, ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει τις πτήσεις στα μέσα του καλοκαιριού. Πιο συγκεκριμένα, ο CEO της Ryanair, Έντι Ουίλσον, δήλωσε ότι «μετά από τέσσερις μήνες, ήρθε η ώρα να κάνουμε την Ευρώπη να πετάξει ξανά». Πρόσθεσε ότι με περισσότερες από έξι εβδομάδες έως την 1η Ιουλίου, η αεροπορική εταιρεία «πιστεύει ότι αυτή είναι η πιο πρακτική ημερομηνία».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Financial Times η Ryanair διευκρίνισε πως τα σχέδιά της εξαρτώνται από το αν θα γίνει άρση των μέτρων κορωνοϊού περιορίζοντας τους κυβερνητικούς περιορισμούς στις ενδοευρωπαϊκές πτήσεις καθώς και από τα μέτρα διαφύλαξης της υγείας που θα ληφθούν στα αεροδρόμια.

Έτσι, καλώς εχόντων το πραγμάτων η Ryanair αναμένεται να ξεκινήσει να πραγματοποιεί 1.000 πτήσεις την ημέρα από την 1η Ιουλίου, από τις 30 ημερησίως που εκτελεί αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με ανακοίνωσή της. Αυτό θα επιτρέψει να καλύπτεται το 90% του δικτύου που είχε πριν από την κρίση αλλά με λιγότερα δρομολόγια.

Πώς θα ταξιδεύουν οι επιβάτες της Ryanair;

Οι επιβάτες της Ryanair στα πλαίσια της λήψης προληπτικών μέτρων για τον κορωνοϊό θα πρέπει να συμπληρώνουν μια δήλωση στην οποία θα αναφέρεται με λεπτομέρειες η διάρκεια της προγραμματισμένης τους επίσκεψης καθώς και το πού θα διαμένουν, πληροφορίες οι οποίες θα δοθούν στις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις που παρακολουθούν την εφαρμογή των μέτρων καραντίνας. Αυτό θα συμβαίνει μόνο σε όσους επιβάτες πετάξουν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και οι πληροφορίες θα δίνονται στο chack in.

Επιπλέον, η Ryanair ανακοίνωσε ότι θα απολυμαίνει το εσωτερικό των αεροσκαφών της κάθε βράδυ και θα απαγορεύσει τις πωλήσεις προϊόντων εν πτήσει με μετρητά και θα ενθαρρύνει τους πελάτες της να ελέγχουν τη θερμοκρασία τους πριν ταξιδέψουν.

«Θα απαγορεύονται επίσης οι ουρές για τις τουαλέτες στο αεροσκάφος, αν και η πρόσβαση στις τουαλέτες θα επιτρέπεται για μεμονωμένους επιβάτες ύστερα από αίτημα», ανέφερε η εταιρία στην ανακοίνωσή της.

Όσον αφορά την κοινωνική αποστασιοποίηση στο αεροδρόμιο ή μέσα στο αεροσκάφος απλά «ενθαρρύνεται όπου είναι δυνατόν», διευκρίνισε η αεροπορική εταιρία.

Δείτε επίσης: Άρση μέτρων: Οι 5 ρυθμίσεις για τα καταστήματα εστίασης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;