Ν. Χαρδαλιάς: Πότε θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις εκτός νομού
Δείτε από πότε θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις εκτός νομού.

Στη σημερινή ενημέρωση του κοινού για τις εξελίξεις που σχετίζονται με τον κορωνοϊό και την άρση των μέτρων, ο Ν. Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στην άρση των μέτρων που σχετίζονται με τις μετακινήσεις των πολιτών.

Πιο συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανέφερε πως από την ερχόμενη Δευτέρα, 18 Μαΐου, θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα και στην Κρήτη.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε:

«Πρόθεση είναι από τις 25 Μαΐου να ξεκινήσουν οι ελεύθερες μετακινήσεις και στα υπόλοιπα νησιά, με την προϋπόθεση ότι τα εξελιχθούν ομαλά, αλλά οι σχετικές αποφάσεις θα οριστικοποιηθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας».

Επιπλέον, σχολιάζοντας τη χθεσινή ημέρα, η οποία ήταν αρκετά κρίσιμη δεδομένου ότι ήταν η πρώτη ημέρα της δεύτερης φάσης άρσης των μέτρων κατά την οποία άνοιξαν σχολεία και πολλές επιχειρήσεις, είπε πως κύλησε σχετικά ομαλά, αν εξαιρέσει κανείς κάποια προβλήματα που παρουσιάστηκαν σε κάποια σημεία πληρωμής λογαριασμών της ΔΕΗ, τα οποία αντιμετωπίστηκαν άμεσα και έγκαιρα.

Αναφερόμενος στους χώρους λατρείας ότι από την Κυριακή επιτρέπονται λειτουργίες αλλά και μυστήρια, γάμοι και βαφτίσεις. Παρ’ όλα αυτά θα λάβει παράταση η απαγόρευση κυκλοφορίας για όσους διαμένουν σε κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης και δομές φιλοξενίας σε όλη την επικράτεια.

Δείτε επίσης: Κορωνοϊός: 152 θάνατοι συνολικά – 18 νέα κρούσματα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;