5 ηθοποιοί που ήρθαν αντιμέτωποι με τις χειρότερες φοβίες τους σε γυρίσματα ταινίας
Οι ηθοποιοί αυτοί ήρθαν αντιμέτωποι με τις χειρότερες φοβίες τους στο γύρισμα κάποιας ταινίας και κατάφεραν να τις κερδίσουν.

Πολλοί διάσημοι ηθοποιοί έχουν μερικούς (λογικούς) φόβους ή, αλλιώς, φοβίες. Όμως, η διαφορά αυτών των ηθοποιών με τους υπόλοιπους ήρθαν αντιμέτωποι με αυτούς τους φόβους τους στα γυρίσματα μίας ταινίας.

Δε φτάνει ότι ήρθαν αντιμέτωποι με τον χειρότερό τους φόβο, αλλά κατάφεραν να τον κερδίσουν για να γυρίσουν την ταινία. Εγώ, πάντως, δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα!

Πάμε να δούμε ποιοι είναι οι ηθοποιοί αυτοί;

1. Ryan Reynolds – Κλειστοφοβία

Ο γνωστός ηθοποιός έχει κλειστοφοβία. Ωστόσο, αυτό δεν το εμπόδισε από το να γυρίσει την ταινία “Buried”. Σε όλη τη διάρκεια της ταινίας, ο Reynolds βρίσκεται κλεισμένος σε ένα φέρετρο. Ο ίδιος λέει ότι μετά από την εμπειρία αυτή δε θα γκρινιάξει ποτέ σε σετ ταινίας του.

2. Sylvester Stalone – Υψοφοβία

Και όμως, ο Rocky/ Rambo έχει μία φοβία και αυτή είναι τα ύψη. Στην ταινία, όμως, Cliffhanger ο γνωστό ηθοποιός κατάφερε να την αντιμετωπίσει και, ίσως, να την ξεπεράσει. Μάλιστα, ο ηθοποιός έμαθε ότι έπρεπε να σκαρφαλώσει στην πλαγιά ενός βουνό την ημέρα του γυρίσματος. Και αυτό ήταν ένα μικρό trick του σκηνοθέτη για να τον πείσει να το κάνει.

3. Uma Thurman – Κλειστοφοβία


Ακόμη μία ηθοποιός που πάσχει από κλειστοφοβία. Η Uma Thurman ήρθε αντιμέτωπη με αυτή της την φοβία στα γυρίσματα της ταινίας Kill Bill. Πρόκειται για τη σκηνή που “Η Νύφη” θάβεται ζωντανή και πρέπει να βρει τρόπο να δραπετεύσει. Μάλιστα, η σκηνή κρατάει τον θεατή με κομμένη την ανάσα. Φαντάσου πώς θα ήταν η ηθοποιός που πάσχει από τη φοβία αυτή.

4. Kristen Stewart – Φοβία να ιππεύσει άλογο

Η ίδια δηλώνει ότι δεν θέλει να ανέβει ξανά σε άλογο. Μπορεί να τα θαυμάζει και να της αρέσουν, αλλά από μακριά. Στα γυρίσματα της ταινίας, όμως, “Snow White and the Huntsman”, η γνωστή ηθοποιός έπρεπε να μάθει ιππασία και είχε, μάλιστα, αρκετές σκηνές που ήταν πάνω σε κάποιο άλογο!

5. Jennifer Anniston – Φόβος του να είσαι κάτω από το νερό


Η γνωστή ηθοποιός απέκτησε αυτή τη φοβία μετά από μία τραυματική εμπειρία. Σε ηλικία, μόλις, πέντε ετών έπεσε σε μία πισίνα με ένα τρίκυκλο που έπαιζε. Από τότε, της είναι πολύ δύσκολο να βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια του νερού. Στην ταινία “Cake”, όμως, κατάφερε να νικήσει τον φόβο της αυτόν, ακόμα και αν χρειάστηκαν 30 λήψεις!

Δες ακόμα: 6 ηθοποιοί που απεχθάνονται τους ρόλους που τους έκαναν διάσημους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;