6 ηθοποιοί που απεχθάνονται τους ρόλους που τους έκαναν διάσημους
Αυτοί οι ηθοποιοί (μάλλον) θα ήθελαν να ξεχάσουν τον ρόλο που τους έκανε διάσημους.

Οι περισσότεροι ηθοποιοί γίνανε σταρ μέσα από έναν ρόλο. Από τη συμμετοχή τους σε μία ταινία που έσπασε ταμεία και έκανε τους πάντες να μιλάνε για αυτούς. Όμως, μερικοί από τους σταρ του Hollywood… απεχθάνονται τους ρόλους με τους οποίους έγιναν διάσημοι.

Κι όμως, αυτό είναι αλήθεια!

Σου έχω συλλέξει μερικούς ηθοποιούς που έχουν δηλώσει δημόσια ότι δεν αντέχουν τους ρόλους με τους οποίους έγιναν ευρέως γνωστοί.

1. Kate Winslet – Τιτανικός

Ο ρόλος της Rose στην ταινία του James Cameron είναι αυτή που μετέτρεψε την Kate Winslet σε σταρ του Hollywood. Και μπορεί η ταινία να κέρδισε την κορυφή του παγκόσμιου box office, να κέρδισε 11 Όσκαρ και τις καρδιές μας, η Winslet, όμως, έχει άλλη άποψη!

Όπως δήλωσε η ίδια αργότερα: “Κοιτώντας πίσω στον ρόλο μου στον Τιτανικό, θεωρώ ότι ήταν απαίσιος. Μισώ την Αμερικάνικη προφορά μου.”

Επίσης, έχει δηλώσει ότι δεν αντέχει άλλο να υπογράφει αυτόγραφα με τον γυμνό εαυτό της από την ταινία. Σε αυτό δεν μπορούμε να της πούμε τίποτα.

2. Katherine Heigl – Knocked Up

Η ηθοποιός ήταν, ήδη, γνωστή μέσα από τη σειρά “Grey’s  Anatomy”, όμως, η ταινία του Judd Apatow ήταν αυτή που την έκανε και σταρ του Hollywood και του κινηματογράφου. Όμως, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε για τον ρόλο της και την ταινία:

“Δείχνει τις γυναίκες ξύλινες, χωρίς χιούμορ και νευρικές. Ενώ, δείχνει τους άντρες σαν αξιαγάπητους, αστείους και ανθρώπους που αγαπάνε την πλάκα και τη διασκέδαση. Υπερβάλει στους χαρακτήρες και είχε πρόβλημα με αυτό.”

3. Daniel Craig – James Bond

Μπορεί ο Craig να ήταν αρκετά γνωστός στο σινεφίλ κοινό, όμως, οι ταινίες του James Bond τον έκαναν έναν από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα του Κινηματογράφου. Μπορεί να επιστρέφει για μία ακόμη φορά στον διάσημο ρόλο του 007, ωστόσο, ο ίδιος έχει μιλήσει αρκετές φορές αρνητικά για τον ρόλο αυτό.

Συγκεκριμένα, έχει δηλώσει:

“Αν έκανα ακόμη μία ταινία του James Bond, θα την έκανα για τα λεφτά.”

4. Dakota Johnson και Jamie Dornan- Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι

Η ταινία που έκανε αρκετές γυναίκες να λατρέψουν και τους δύο ηθοποιούς. Όμως, κανείς από τους δύο δεν ήταν ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά ούτε από τη διαδικασία των γυρισμάτων. Η Johnson έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι οι γυμνές σκηνές της έφερναν αμηχανία. Ενώ, ο Dornan έχει δηλώσει:

“Κάποια από τα πράγματα στο “Κόκκινο Δωμάτιο” ήταν άβολα. Υπήρχαν φορές που έπρεπε να κάνω πράγματα στην Dakota που δε θα επέλεγα ποτέ να κάνω σε γυναίκα.”

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι αρκετοί έχουν πει ότι οι δύο τους δεν τα πήγαιναν καθόλου στα γυρίσματα. Οπότε, μπορεί να συνέβαλε και αυτό στο ότι δεν τους ικανοποιούν οι ρόλοι αυτοί!

5. Andrew Lincoln- Love, Actually

Η ταινία είναι μία από τις πιο κλασσικές ρομαντικές κομεντί. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, έχει περάσει σε ένα επίπεδο που κριτικοί και κοινό αρχίζουν και την κρίνουν αυστηρά. Σε αυτούς ανήκει και ένας από τους πρωταγωνιστές της ταινίας. Ο Andrew Lincoln έχει δηλώσει για τον ρόλο του στην ταινία:

“Σε μία από τις πιο ρομαντικές ταινίες όλων των εποχών, παίζω τον μόνο άνθρωπο που δεν καταλήγει με το κορίτσι στο τέλος.

Η ιστορία έχει στηθεί σαν ένα πρίσμα που κοιτάει σε όλες τις διαφορετικές πλευρές της αγάπης. Η δικιά μου ήταν η αγάπη χωρίς ανταπόκριση. Έτσι, ήμουν αυτός ο περίεργος τύπος που έφτανε τα όρια του stalker.”

Δείτε ακόμα: Πώς οι ηθοποιοί προσποιούνται το κλάμα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;