Θερινά σινεμά και μουσεία: Δείτε πότε ανοίγουν (Ημερομηνία)
Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες που ανοίγουν θερινά σινεμά και μουσεία, καθώς και τα μέτρα που θα ληφθούν!

Μετά τη σταδιακή άρση των μέτρων και την επαναφορά στην κανονικότητα αναμένεται να ανοίξουν τις πόρτες τους για το κοινό τα θερινά σινεμά και ενδεχομένως τα μουσεία σύμφωνα με ανακοίνωση της αρμόδια υπουργού Λίνα Μενδώνη.

Θερινά σινεμά

Ωστόσο, ούτε τα θερινά σινεμά μπόρεσαν να αποφύγουν τα αυστηρά μέτρα που θα επιβληθούν σε επιχειρήσεις προκειμένου να αντιμετωπιστεί η υγειονομική κρίση λόγω κορωνοϊού. Έτσι, από 1η Ιουνίου τα θερινά σινεμά θα λειτουργούν με ανώτατο όριο πληρότητας το 40% προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Η χρήση προστατευτικής μάσκας δεν είναι υποχρεωτική, αλλά συνίσταται να φορούν μάσκα προστασίας και να έχουν μαζί τους αντισηπτικό. Επιπλέον, θα υπάρχουν ρυθμίσεις για την είσοδο και την έξοδο των θεατών.

Μουσεία

Αν διαρκέσει η ύφεση της πανδημίας του κορωνοϊού, τα μουσεία αναμένεται να ανοίξουν ξανά στις 15 Ιουνίου. Θα πρέπει όμως να τηρούνται αυστηρά οι αποστάσεις 2 μέτρων, ενώ στο εσωτερικό θα επιτρέπεται αποκλειστικά ο κλιματισμός ανοικτού κυκλώματος και θα είναι υποχρεωτικό να εισέρχεται  στο μουσείο συγκεκριμένος αριθμός ατόμων ανά ώρα. Όπως και στα θερινά σινεμά, έτσι και στα μουσεία η χρήση προστατευτικής μάσκας δεν είναι υποχρεωτική, αλλά συνίσταται οι επισκέπτες να φορούν μάσκα προστασίας και να έχουν μαζί τους αντισηπτικό

Δείτε επίσης: Δείτε Live: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης του πολιτισμού – Ανακοινώσεις Πέτσα & Μενδώνη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
90'
2 - 4
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
FT
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
ΤΕΛ
88 - 95
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;