Πανσέληνος Μαΐου 2020: 6 τραγούδια για να ακούσεις υπό το σεληνόφως
Μουσική για όλα τα γούστα για την Πανσέληνο Μαΐου 2020!

3. Space Oddity

Ίσως βλέποντας την Πανσέληνο του Μαΐου 2020 να σκέφτεστε πώς θα ήταν να βρίσκεστε στο διάστημα και να βλέπετε το φεγγάρι από (πολύ) κοντά. Μην ανησυχείτε γιατί ο αστροναύτης Chris Hadfield βρέθηκε στο διάστημα το 2013, όπου και ηχογράφησε το “Space Oddity” του David Bowie και μάλιστα γύρισε και ένα… διαστημικό videoclip για το τραγούδι.

Ο συγκεκριμένος αστροναύτης μετά την πεντάμηνη παραμονή του στο διάστημα έγινε αρκετά διάσημος, αφού εκτός των τραγουδιών και της μουσικής με τα οποία ασχολήθηκε,  φρόντιζε να ανανεώνει συχνά το λογαριασμό του στο twitter με πράγματα που έκανε στο μέρος που νιώθει κανείς τη βαρύτητα να μηδενίζει, όπως το να φτιάξει ένα σάντουιντς ή… να κλάψει.

Παρακάτω ακολουθεί το κυριολεκτικά διαστημικό videoclip του Chris Hadfield:

4.Moonlight – Ariana Grande

Ένα άκρως ρομαντικό τραγούδι από την Ariana Grande, το οποίο δεν έχει μεγάλη συνάφεια με τα τραγούδια που μας έχει συνηθίσει η διάσημη τραγουδίστρια. Ο ρυθμός είναι αργός και οι στίχοι γλυκύτατοι. Φημολογείται ότι “Moonlght” δηλαδή σεληνόφως την αποκάλεσε ένας πρώην της μόλις έδωσαν το πρώτο τους φιλί και έτσι, η ίδια εμπνεύστηκε το τραγούδι, αλλά η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα. Όπως και να έχει το τραγούδι ταιριάζει τέλεια για μία ρομαντική βραδιά υπό το σεληνόφως της… Πανσελήνου 2020!

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;