Χαρδαλιάς: Κλείνει μέχρι νεοτέρας η πλατεία στην Αγία Παρασκευή
Τι ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, με αφορμή τις χτεσινές εικόνες στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής

Κατά τη διάρκεια των σημερινών ανακοινώσεων στο Υπουργείο Υγείας, όπου και ανακοινώθηκαν 21 νέα κρούσματα του νέου κορωνοϊού covid-19 στην Ελλάδα, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεως, Νίκος Χαρδαλιάς, αναφέρθηκε στα χτεσινά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην πλατεία Αγίας Παρασκευής, ανακοινώνοντας ότι κλείνει μέχρι νεοτέρας η πλατεία Αγίου Ιωάννου της Αγίας Παρασκευής.

«Η πλατεία Αγ. Ιωάννου θα παραμένει καθημερινά κλειστή, από τις 9 βράδυ έως τις 6 πρωί, μέχρι νεοτέρας. Να συνειδητοποιήσουν όλοι ότι η ανάγκη για άσκηση, εκτόνωση, συνάντηση επιβάλλεται για λόγους δημόσιας υγείας να γίνονται σύμφωνα με τους κανόνες και τις οδηγίες που βασίζονται στους έμπειρους λοιμωξιολόγους μας. Ο ιός είναι ακόμη εδώ, ο κίνδυνος τεράστιος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ν. Χαρδαλιάς.

Όπως ανέφερε ο Υφυπουργός:

«Αυτά που διαδραματίστηκαν τις τελευταίες δύο ημέρες στην Αγία Παρασκευή δεν παραπέμπουν σε εικόνες πολιτών που θέλουν να χαλαρώσουν αλλα σε αυτούς που περιφρονούν το κράτος και τις εισηγήσεις και αδιαφορούν για τις ευθύνες απέναντι στις ευπαθείς ομάδες. Επιδώθηκαν σε ακρότητες και πετροπόλεμο», προσθέτοντας ότι «Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή και θα παραμένει κλειστή από τις εννέα το βράδυ μέχρι τις έξι το πρωί μέχρι νεωτέρας».

Δείτε τις ανακοινώσεις σε live χρόνο για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα από τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεως, Νίκο Χαρδαλιά:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;