Ν. Χαρδαλιάς: Απαγόρευση σε άτυπα πάρτι και takeaway ποτά - Πρόστιμα στους παραβάτες
Δείτε όσα δήλωσε ο Ν. Χαρδαλιάς!

Στα πλαίσια της καθημερινής ενημέρωσης για τις εξελίξεις του κορωνοϊού ο Νίκος Χαρδαλιάς έκανε αυστηρές συστάσεις για τα άτυπα πάρτι που διοργανώνονται χωρίς να τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και τα takeaway ποτά που απαγορεύονται.

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι προβλέπονται πρόστιμα για τους παραβάτες και συνέχισε λέγοντας τα εξής:

«Η εικόνα σε καφέ- μπαρ σε διάφορες πόλεις, ειδικά στην περιφέρεια, που στη 11 το βράδυ παίζουν μουσική στη διαπασών και προμηθεύουν δήθεν takeaway ποτά, με πελάτες στοιβαγμένους όρθιους ανά δεκάδες, χωρίς να τηρούν τις αποστάσεις και τα μέτρα προφύλαξης- αν και σε μικρή κλίμακα- προσβάλει βάναυσα όσους κινήθηκαν τηρώντας τα μέτρα, αλλά και τους επιχειρηματίες που ακολουθούν τις οδηγίες»,

Έπειτα συνέχισε λέγοντας:

«Κάνω ισχυρή σύσταση σε όσους παίζουν με τη δημόσια υγεία. Η προμήθεια takeaway καφέ επιβάλει αυτό που λέει η άδεια: να κάνουν παραγγελία, να παραλάβουν τον καφέ και να φύγουν. Τα takeaway ποτά δεν επιτρέπονται, ούτε να παίζουν μουσική στη διαπασών. Τα άτυπα πάρτι έξω από καφέ- μπαρ με πρόσχημα τις takeaway υπηρεσίες απλά απαγορεύονται. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί ενεργοποιούνται από σήμερα και σε αυτές τις περιπτώσεις. Για τους παραβάτες υπάρχει πρόστιμο, για τις επιχειρήσεις προβλέπεται πρόστιμο, διοικητικές κυρώσεις και για τους ιδιοκτήτες ποινικές κυρώσεις. Επιφυλασσόμαστε για περισσότερα μέτρα».

Τέλος, ο Νίκος Χαρδαλιάς κατέληξε στο εξής:

«Ο ιός είναι εδώ. Αν κάποιοι αδιαφορούν, η πολιτεία πρέπει να πάρει μέτρα».

Δείτε επίσης: Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 10 νέα κρούσματα – 2.642 συνολικά – Στους 146 οι νεκροί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;