5 celebrities που δεν έχουν λογαριασμό στα social media
Κι όμως, αυτοί οι celebrities δεν έχουν λογαριασμό στα social media.

Οι celebrities χρησιμοποιούν και πουλούν την εικόνα τους. Ένας από τους τρόπους για να το πετύχουν αυτό είναι η χρήση των social media. Πέρα, όμως, από αυτή τη χρήση, τα social media βοηθάνε τους διάσημους να έχουν μία επαφή με το κοινό τους και τους θαυμαστές τους. Όμως, δεν έχουν όλοι οι διάσημοι λογαριασμούς σε αυτά.

Κάποιοι γιατί, απλά, δε ξέρουν να τα χειρίζονται και άλλοι γιατί δε θέλουν!

Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει μερικούς διάσημους (ηθοποιούς, καλλιτέχνες και celebrities) που δεν έχουν λογαριασμούς στα social παρά μόνο διάφορες σελίδες θαυμαστών. Για να δούμε ποιοι είναι αυτοί!

1. Jennifer Lawrence

Μία από τις μεγαλύτερες σταρ του Hollywood δεν έχει λογαριασμό σε δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ίδια λέει ότι δε θέλει να εκθέσει τον εαυτό της εκτός αν έχει να πει κάτι. “Αν δεν έχω κάποιο σοβαρό λόγο όπως το να προωθήσω τη δουλειά μου, δε θα ακούσετε τίποτα από μένα.”

2. Emma Stone

Η καλύτερη φίλη της παραπάνω, τουλάχιστον ανάμεσα σε διάσημα πρόσωπα, δεν έχει ούτε αυτή social media. Συγκεκριμένα, δηλώνει: “Με τρελαίνει όλο αυτό. Όταν βλέπετε ανθρώπους να λένε ‘Αυτή είναι η τέλεια ζωή, δε θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος’ είναι σαν να εννοούν ‘Αυτό δεν είναι αλήθεια'”

3. Angelina Jolie

Μία από τις μεγαλύτερες σταρ στον κόσμο με πολύ μεγάλη επιρροή παγκοσμίως δεν έχει λογαριασμό στα social. Η ίδια δηλώνει ότι: “Δεν το καταλαβαίνω όλο αυτό με τα social media”

4. Scarlett Johansson

Η ηθοποιός που συμμετέχει στο μεγαλύτερο franchise στον κόσμο, στο MCU, δηλώνει ότι δεν της αρέσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορεί να έχει εκατομμύρια φανς ανά των κόσμο, όμως, η ίδια λέει: “Όλο αυτό με τρελαίνει. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μοιραστώ κάτι δημόσια”

5. Kristen Stewart

Η ηθοποιός έχει αποδείξει ότι δεν πάει με την πεπατημένη. Μπορεί να έγινε γνωστή μέσα από μία σειρά ταινιών που έσπασε ταμεία, το “Twilight”, όμως, οι επιλογές της στη συνέχεια έχουν δείξει μία ηθοποιό που το ψάχνει και κάνει μη αναμενόμενες επιλογές. Οπότε, δε μας φαίνεται περίεργο που δεν έχει λογαριασμό σε κάποιο social.

Δες ακόμα: Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Σε αυτή την αμερικανική σειρά συμμετείχε η Ελληνίδα ηθοποιός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0