Πώς μπορείς να γίνεις κι εσύ κομμάτι της υλοποίησης της ταινίας "Not Your Typical Road Trip"

Η ταινία μικρού μήκους “Not Your Typical Road Trip” ζητάει τη βοήθειά όλων των σινεφίλ και φιλότεχνων εν γένει, αποτελώντας μια συντονισμένη κινηματογραφική προσπάθεια που κάνουν τα μέλη μιας ομάδας φοιτητριών και φοιτητριών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Υπόθεση

Η ταινία αφηγείται μία ιστορία για τέσσερις φίλες. Όλες µεγαλωµένες στην πόλη, ακούν ποπ µουσική, αγαπούν το καλοκαίρι και ζουν τη ζωή τους όσο πιο έντονα µπορούν. Αυτό το καλοκαίρι, θα βρεθούν όλες µαζί σε ένα χωριό. Κατά τη διάρκεια ενός πανηγυριού οι τέσσερίς τους θα µάθουν καλύτερα η µία την άλλη, αλλά και η κάθε µία τον εαυτό της.

H όρεξη για ζωή και νέες εµπειρίες -που κάποιες φορές βγαίνει εκτός ορίων και αγγίζει την απληστία µας τραβούν το ενδιαφέρον και είναι η κινητήριος δύναµη αυτής της ταινίας.

Η αφίσα της ταινίας “Not Your Typical Road Trip”

Η ταινία θα γυριστεί στο χωριό Ροδολίβος, στις Σέρρες από οµάδα φοιτητ(ρι)ών του τµή-µατος Κινηµατογράφου του ΑΠΘ. Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Στεφάνια Σωτηροπούλου, Μελίνα Κοτσέλου, Ελένη Γεωργάκη και η Κατερίνα Μητροπούλου.

Παρά την σκληρή πραγµατικότητα της καραντίνας και με την ταινία να βρίσκεται στο στάδιο προ-παραγωγής, η ομάδα συνέχισε με την ίδια θέληση και δημιουργικότητα.

Έτσι, οι συνθήκες τους έφεραν μπροστά στην ιδέα του ηλεκτρονικού crowd funding μέσω της πλατφόρμας του gogetfunding. Η καμπάνια φανερώνει κάποια στοιχεία για τις τέσσερις φίλες, το περιβάλλον της ταινίας αλλά και την παρέα πίσω από αυτήν!

Από τα γυρίσματα.

Σκηνοθετούν η Βίκυ Αναστασιάδου και Νεφέλη Αθανασάκη, σε παραγωγή Αλκαίου Νικολάου και Ιωάννας Λούρα.

Στη διεύθυνση φωτογραφίας ο Νίκος Τσογγίδης, production designer ο Τάσος Τσόρδας, art director η Έλενα Κουτσού και ενδυματολόγος η Πένυ Φωτιάδου.

Μπορείτε να µάθετε περισσότερα για την ταινία και να γίνετε κομμάτι της εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;