Φοιτητικές εκλογές 2020: Τι θα ισχύσει φέτος
Τι θα γίνει με τις Φοιτητικές εκλογές 2020 - Όλες οι πληροφορίες στο neolaia.gr

Φοιτητικές εκλογές 2020 – Θα ακυρωθούν ή θα μεταβάλλουν την ημερομηνία τους;

Δεν έχει παρθεί ακόμα κάποια οριστική απόφαση σχετικά με το τι θα γίνει με τις φοιτητικές εκλογές 2020, εξαιτίας της επιδημίας του νέου κορωνοϊού.

(Όλες οι πληροφορίες για την άρση των μέτρων που ανακοινώθηκαν χτες εδώ)

Μέχρι στιγμής, λοιπόν, παραμένει άγνωστο το εάν θα ακυρωθούν ή θα μετατεθούν ενδεχομένως για το καλοκαίρι ή και αργότερα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του neolaia.gr, δεν έχει διεξαχθεί ακόμα κάποια συνέλευση φοιτητικών συλλόγων σχετικά με τις φοιτητικές εκλογές 2020, λόγω ανωτέρας βίας.

Κάθε χρόνο Φοιτητικές εκλογές στο neolaia.gr

Όπως είπε στο neolaia.gr τις προάλλες ο φοιτητής και Γραμματέας της Π.Α.Σ.Π. του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Κωνσταντίνος Ξυνός, σχετικά με τις φοιτητικές εκλογές 2020:Προέχει η υγεία και η ασφάλεια των φοιτητών. Η διοργάνωση των φοιτητικών εκλογών περνάει σε δεύτερη μοίρα, καθώς ακόμα υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα για το πότε και πώς θα επανέλθουμε σε συνθήκες κανονικότητας. Εφόσον τα ερωτήματα, «Πότε θα ανοίξουν τα Πανεπιστήμια;», «Πότε θα γίνει η εξεταστική;», δεν έχουν απαντηθεί ακόμα, το σενάριο για διεξαγωγή φοιτητικών εκλογών, απομακρύνεται.” (Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.)

Να υπενθυμίσουμε ότι, πέρυσι οι φοιτητικές εκλογές πραγματοποιήθηκαν στις 10 Απριλίου 2019, τα αναλυτικά αποτελέσματα των οποίων, μπορείτε να δείτε ανά σχολή ΕΔΩ!

Για ό,τι νεότερο θα ακολουθήσει ενημέρωση, οπότε παραμείνετε συντονισμένοι/-ες για όλα τα νέα σχετικά με τις φοιτητικές εκλογές 2020 στο neolaia.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;