Το αμερικανικό Πεντάγωνο έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με UFO
Απροσδιόριστα ιπτάμενα αντικείμενα μαγνητοσκοπήθηκαν στον εναέριο χώρο των Η.Π.Α. από το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό

Το αμερικανικό Πεντάγωνο δημοσίευσε επισήμως 3 αποχαρακτηρισμένα βίντεο, τα οποία είχαν καταγραφεί από πιλότους του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού.

Πιο συγκεκριμένα, τα βίντεο απεικονίζουν επαφές με άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (ATIA – UFO) και είχαν διαρρεύσει τα προηγούμενα έτη. Το ένα βίντεο τραβήχτηκε το 2004, ενώ τα άλλα δύο τραβήχτηκαν το 2015 και διέρρευσαν το 2007 και το 2017.

Αν και τα βίντεο δημοσιοποιήθηκαν τώρα, είχαν επιβεβαιωθεί από το ναυτικό των Η.Π.Α. για την αυθεντικότητά τους προγενέστερα.

Τα βίντεο δείχνουν ΑΤΙΑ να κινούνται ταχέως στον εναέριο χώρο, καθώς καταγράφονται με κάμερες υπερύθρων.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του υπουργείου Άμυνας, Σου Κοφ:

“Η δημοσιοποίηση γίνεται προκειμένου να ξεκαθαρίσουν παρανοήσεις από το κοινό σχετικά με το αν το υλικό που κυκλοφορούσε ήταν αληθινό ή εάν υπάρχουν περισσότερα στα βίντεο”.

Μάλιστα, ο πρώην γερουσιαστής της Νεβάδα, Harry Reid, σε ανάρτησή του στο Twitter, δήλωσε «χαρούμενος» που το Πεντάγωνο κυκλοφόρησε επίσημα τα βίντεο, σχολιάζοντας παράλληλα ότι η εν λόγω δημοσίευση αγγίζει «μόνο την επιφάνεια» της έρευνας και του διαθέσιμου υλικού.

Σύμφωνα με τον ίδιο: “Οι ΗΠΑ πρέπει να εξετάσουν αυτό αλλά και τυχόν πιθανές επιπτώσεις του στην εθνική ασφάλεια, ενδελεχώς και επιστημονικά”.

 

 

Δείτε επίσης: 24 μύθοι για το διάστημα που… (τελικά) δεν ισχύουν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;