3 σειρές για να δεις μέσα σε ένα και μόνο ΣουΚου
Μερικές σειρές για να δεις μέσα σε μόλις δύο μέρες!

Οι σειρές μας έχουν κρατήσει την καλύτερη συντροφιά όλη αυτή την περίοδο. Όμως, δεν έχουμε τι άλλο να δούμε. Γι αυτό κάτσαμε, ψάξαμε και βρήκαμε μίνι σειρές που μπορείς να δεις μέσα σε δύο μέρες.

Σειρές με δράση, πολιτικά παιχνίδια και έντονες που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στην καραντίνα. Πάμε να δούμε ποιες είναι αυτές;

1. The Spy


Η ιστορία βασίζεται στην πραγματική ζωή του Eli Cohen, κατασκόπου από το Ισραήλ στη Συρία κατά τη δεκαετία του 1960. Στη σειρά πρωταγωνιστεί ο Sacha Baron Cohen ως ο εν λόγω κατάσκοπος. Μία δυνατή ιστορία που ολοκληρώνεται μέσα σε 6 επεισόδια και σου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον.

2. Bodyguard


Το πολιτικό θρίλερ που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή. Ο Richard Madden, γνωστός μέσα από το Game of Thrones, πρωταγωνιστεί στην ιστορία ενός βετεράνου του πολέμου και μέλους των μυστικών υπηρεσιών της Βρετανίας στον οποίο ανατίθεται το καθήκον να προστατεύει την υπουργό εσωτερικών της κυβέρνησης με της οποίας τις απόψεις σε ότι αφορά στην πολιτική διαφωνεί κάθετα.

3. Godless

Μία από τις σειρές τους Netflix που έχουν περάσει σχεδόν απαρατήρητες. Πρόκειται, όμως, για μία εξαιρετικά γυρισμένη σειρά χαρακτήρων και καταστάσεων που θα σε καθηλώσει. Σε όλο αυτό συμβάλουν και οι ερμηνείες των Michelle Dockery, Merritt Wever και Jack O’ Connell. To Godless ακολουθεί τον Roy Goode (Jack O’Connell) ο οποίος γυρνάει την πλάτη στη συμμορία, παύλα, οικογένειά του και αποφασίζει να ακολουθήσει το δικό του δρόμο παίρνοντας μαζί και τη λεία της τελευταίας τους ληστείας, κάτι που φυσικά δεν αρέσει καθόλου στους υπόλοιπους οι οποίοι τον καταδιώκουν. Αυτή τους η κόντρα θα τους φέρει κοντά στη La Belle, μια πόλη η οποία έχει χάσει σχεδόν όλους τους άντρες της λόγω ενός ατυχήματος στο ορυχείο και της οποίας οι γυναίκες αναπόφευκτα θα επηρεαστούν από τον ερχομό της συμμορίας στα μέρη τους.

Δείτε ακόμα: 3 σειρές και 2 ταινίες που θα λιώσεις αν σου άρεσε το «La Casa de Papel»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;