Ο Τομ Χανκς έστειλε επιστολή και γραφομηχανή σε 8χρονο που ονομάζεται Κορόνα -
Ο Τομ Χανκς έστειλε μια επιστολή συμπαράστασης στον μικρό Κορόνα από την Αυστραλία - Του ασκούν bullying για το όνομά του

Ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός, Τομ Χανκς, απέστειλε μια επιστολή και μια γραφομηχανή, μάρκας Corona, σε έναν 8χρονο από την Αυστραλία, ο οποίος του είχε για γράψει το bullying που δέχεται, εξαιτίας του ονόματός του – Κορόνα, ίδιο με εκείνο του ιού (corona-virus).

Ο Κορόνα Ντε Βρις (Corona De Vries) είναι ένα αγοράκι, οκτώ ετών, από το Γκολντ Κόουστ της Πολιτείας του Κουίνσλαντ, και είχε γράψει πρόσφατα στον ηθοποιό Τομ Χανκς, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον, είχαν περάσει πάνω από δύο εβδομάδες σε καραντίνα στο παραλιακό αυτό θέρετρο της Αυστραλίας, αφού είχαν διαγνωσθεί θετικοί στις εξετάσεις τους για κορωνοϊού COVID-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Channel 7 News, το 8χρονο αγόρι είχε γράψει στον Χανκς τα εξής:

“Άκουσα τα νέα που εσείς και η σύζυγός σας κολλήσατε τον κορωνοϊό. Είστε εντάξει;”, προσθέτοντας μάλιστα στην επιστολή του ότι αγαπάει το όνομά του, όμως, τα παιδιά στο σχολείο τον αποκαλούν κοροϊδευτικά «κορωνοϊό», πράγμα που τον κάνει να νιώθει «λύπη κι οργή».

Στην απάντηση που έστειλε στον μικρό από την Αυσταλία ο Χανκς, αναγράφονται τα εξής:

«Η επιστολή σου έκανε εμένα και τη γυναίκα μου να νοιώσουμε τόσο υπέροχα!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Hey folks. Good News: One week after testing Positive, in self-isolation, the symptoms are much the same. No fever but the blahs. Folding the laundry and doing the dishes leads to a nap on the couch. Bad news: My wife @ritawilson has won 6 straight hands of Gin Rummy and leads by 201 points. But I have learned not to spread my Vegemite so thick. I travelled here with a typewriter, one I used to love. We are all in this together. Flatten the curve. Hanx

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hanks (@tomhanks) στις

«Ξέρεις, είσαι το μόνο πρόσωπο που γνώρισα ποτέ να έχει το όνομα Κορόνα- όπως το δαχτυλίδι γύρω από τον ήλιο, ένα στέμμα».

«Θεωρώ πως αυτή η γραφομηχανή θα σου ταιριάζει», προσθέτει στην επιστολή του ο Χανκς, το αντίγραφο της οποίας έδειξαν οι εικόνες που προβλήθηκαν από το Channel 7 News.

«Ρώτησε έναν ενήλικο πώς λειτουργεί. Και χρησιμοποιήστε τη για να μου απαντήσεις», αναφέρει στην επιστολή του ο διάσημος ηθοποιός, προσθέτοντας στο τέλος ότι:

«Υ.Γ. Έχεις ενα φίλο, ΕΜΕΝΑ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;