Πασχαλινό ωράριο 2020: Ποια μαγαζιά θα είναι ανοιχτά Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα;
Μάθετε το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ για το Μεγάλο Σάββατο, αλλά και το ποια μαγαζιά θα είναι ανοιχτά την Κυριακή του Πάσχα.

Θέλεις να κάνεις μερικά ψώνια της τελευταίας στιγμής για το πασχαλινό τραπέζι; Τότε, πρέπει να γνωρίζεις το ποια καταστήματα και πότε θα είναι ανοιχτά το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα. Κι εμείς σου έχουμε τις απαντήσεις στα ερωτήματα που έχεις.

Πιο συγκεκριμένα, τα σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, μανάβικα, κρεοπωλεία λειτουργούν κανονικά σήμερα, Μεγάλο Σάββατο έως τις 20:00. Η Βαρβάκειος θα εξυπηρετεί το κοινό μέχρι τις 18:00.

Κυριακή του Πάσχα – Ποια καταστήματα λειτουργούν;

Την Κυριακή του Πάσχα οι φούρνοι θα είναι ανοιχτοί για ψήσιμο φαγητών ενώ και τα ζαχαροπλαστεία θα λειτουργούν κανονικά. Το ίδιο θα ισχύσει και για την Δευτέρα του Πάσχα.

Όλα τα παραπάνω αναφέρονται στην ανακοίνωση της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων σχετικά με το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων τις ημέρες του Πάσχα 2020.

Πασχαλινό ωράριο 2020

-Τα σούπερ μάρκετ και οι υπεραγορές τροφίμων για σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή (17/04) θα ανοίξουν 13:00 το μεσημέρι και θα κλείσουν στις 19:00 το απόγευμα, ενώ τα υπόλοιπα καταστήματα των οποίων η λειτουργία δεν είχε ανασταλεί με κρατική απόφαση θα δουλέψουν έως τις 21:00.

-Το Μεγάλο Σάββατο (18/04), το ωράριο σούπερ μάρκετ θα είναι από τις 07:00 το πρωί έως τις 20:00 το απόγευμα.

Το ειδικό ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ προσδιορίστηκε με απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

Επισημαίνεται, ωστόσο, ότι η συγκεκριμένη υπουργική απόφαση μπορεί να τροποποιηθεί ή και να ανακληθεί με νεότερη, εφόσον κριθεί αναγκαίο, «λαμβάνοντας υπόψη τις εκάστοτε επικρατούσες συνθήκες της αγοράς».

-Tέλος, την Κυριακή του Πάσχα οι φούρνοι και τα ζαχαροπλαστεία λειτουργούν κανονικά.

Δείτε ακόμα: Πασχαλινό ωράριο 2020: Πώς λειτουργούν τα σούπερ μάρκετ σήμερα, το Μεγάλο Σάββατο & την Κυριακή του Πάσχα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;