Tom Hardy: Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας
Ο Tom Hardy θα υποδυθεί τον Αλ Καπόνε στην νέα ταινία "Capone" και έχουμε το πρώτο τρέιλερ.

Ο Tom Hardy είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους και μοναδικούς ηθοποιούς του Hollywood. Ο γνωστός ηθοποιός δεν μένει σε ένα είδος ρόλου και προσπαθεί κάθε φορά να μας εκπλήξει με τις επιλογές του. Μία τέτοια είναι και η τελευταία του ταινία στην οποία θα υποδυθεί τον Αλ Καπόνε. Και έχουμε το πρώτο τρέιλερ!

Η ταινία Capone του Josh Trank θα έχει πρωταγωνιστεί τον Tom Hardy και το θέμα της είναι η ζωή του περιβόητου αρχιμαφιόζου. Η πρεμιέρα της αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού, όμως το πρώτο trailer είναι εδώ και είναι πολλά υποσχόμενο.

Η ιστορία της βιογραφικής ταινίας δεν θα αφορά τις γκανγκεστερικές περιπέτειες του αρχιμαφιόζου που τρομοκρατούσε προπολεμικά την πόλη του Σικάγο και συνελήφθη για φοροδιαφυγή στα 33 του χρόνια, αλλά τις τελευταίες ημέρες της ζωής του. Το πώς οδηγήθηκε στην τρέλα και την κατάρρευση ύστερα από οκτώ χρόνια φυλάκισης με το αιματοβαμμένο του παρελθόν να τον στοιχειώνει. Το τρέιλερ φαίνεται αρκετά υποσχόμενο και δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε την ταινία.

Η πρεμιέρα του Capone είχε οριστεί για τις 12 Μαΐου, όμως λόγω του κορωνοϊού δεν θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες, αλλά σε Video on Demand στις ΗΠΑ. Υπάρχει, όμως, το ενδεχόμενο να προβληθεί στους κινηματογράφους στα τέλη του φετινού καλοκαιριού.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ!

Δείτε ακόμα: Οι 5 καλύτερες ταινίες που έχουν έναν και μόνο ηθοποιό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;