Μένουμε Σπίτι - Διαβάζουμε Βιβλία | Οι καλύτερες προσφορές που βρήκαμε!
Εμείς ψάχνουμε, εσύ κερδίζεις! Τσέκαρε τις καλύτερες προσφορές που βρήκαμε σε βιβλία για τώρα που Μένουμε Σπίτι!

Τώρα που καθόμαστε σπίτι μας, είναι μία καταπληκτική ευκαιρία να διαβάσουμε βιβλία. Ειδικά αυτά που ποτέ δεν τολμούσαμε να αρχίσουμε καθώς δεν είχαμε χρόνο!

Ψάξαμε στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στο GreekBooks.gr βρήκαμε πακέτα προσφορών με κάποια από τα μεγαλύτερα best sellers που δεν πρέπει να λείπουν από καμία βιβλιοθήκη!

Λοιπόν, εμείς ψάχνουμε, εσείς κερδίζετε. Αν βρείτε καλύτερες ευκαιρίες με πακέτα βιβλίων, γράψτε στα σχόλια!

  • ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ 5 Π.Μ. – ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ Από 31,00 € –> 21,70 €
    Το Κλαμπ των 5 π.μ. είναι η πρωτοποριακή-καταπληκτική ιστορία δύο απλών καθημερινών ανθρώπων που αναζητώντας ευημερία και γαλήνη σε μια εποχή ψηφιακών περισπασμών και υπέρμετρης πολυπλοκότητας συναντούν τον πιο περίεργο μα και υπέροχο μέντορα.Πολλοί προσπαθούμε να κάνουμε διαλογισμό, έχοντας ακούσει για τα οφέλη της πρακτικής αυτής. Οι απόπειρές μας όμως δεν είναι πάντα επιτυχημένες. Υπάρχουν πολλές λανθασμένες πεποιθήσεις που περιορίζουν τις προσπάθειές μας, όπως:
    • Η στάση του λωτού είναι υποχρεωτική.
    • Οι συνθήκες που επικρατούν στον χώρο πρέπει να είναι τέλειες.
    • Είναι πολύ δύσκολος και απαιτεί αρκετό χρόνο.
    • Δεν έχω την κατάλληλη διάθεση.
    Αν τον κατανοήσουμε και τον εφαρμόσουμε σωστά, ο διαλογισμός θα είναι εύκολος, χαλαρωτικός και θα μας κάνει να νιώθουμε άνετα. Στο βιβλίο που κρατάτε, ο κορυφαίος δάσκαλος διαλογισμού Light Watkins παρέχει όλα τα μέσα ώστε να γίνει εύκολος, καταρρίπτει τους μεγαλύτερους μύθους και παρεξηγήσεις γύρω από την εφαρμογή του και μοιράζεται μαζί μας μυστικά και πρακτικές ώστε να εντρυφήσουμε σε αυτή την αρχαία μέθοδο.Με τη νέα τεχνική που παρουσιάζει ο συγγραφέας υπόσχεται ότι όλοι μπορούμε, χωρίς κόπο, χωρίς δυσκολία, να κάνουμε διαλογισμό με εξαιρετικά αποτελέσματα για να πετύχουμε ηρεμία πνεύματος, διαύγεια και καλή υγεία. Εσείς απλώς εφαρμόστε την!

Από 31,00 € –> 21,70 €

  • Ο ΤΡΟΦΙΜΟΣ – ΟΙ ΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΚΙΣΣΑΣ Από 34,30 € –> 24,01 €

    Ο μικρός Μαξ εξαφανίστηκε πριν από έναν χρόνο.Μόνο ο δράστης γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη στο αγόρι. Έχει ήδη ομολογήσει δύο αποτρόπαιες δολοφονίες παιδιών, αλλά τώρα είναι φυλακισμένος στην πτέρυγα υψίστης ασφαλείας ενός ψυχιατρείου και αρνείται να μιλήσει.Στον πατέρα του Μαξ απομένει μονάχα ένας τρόπος να μάθει επιτέλους την αλήθεια: Πρέπει να βουτήξει στα έγκατα της Κόλασης, να γίνει ο ίδιος τρόφιμος.
    Συγγραφέας SEBASTIAN FITZEK / ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΦΙΤΖΕΚ
    Εκδότης ΔΙΟΠΤΡΑ
    ISBN 978-960-653-030-2
    Σελίδες 432
    Μεταφραστής ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ
    Ημερομηνία κυκλοφορίας 11 Μαρ 2020
    Όταν εκείνο το αυγουστιάτικο βράδυ η υπεύθυνη έκδοσης Σούζαν Ράιλαντ άρχιζε να διαβάζει το χειρόγραφο ενός αστυνομικού μυθιστορήματος, με πρωταγωνιστή τον ντετέκτιβ Άττικους Πυντ, δεν μπορούσε να υποψιαστεί ότι θα έπρεπε η ίδια να γράψει το τέλος…Ο συγγραφέας Άλαν Κόνγουεϊ ήταν το μεγαλύτερο όνομα στον εκδοτικό οίκο και όλοι στηρίζονταν στην επιτυχία του νέου βιβλίου του. Η ένατη υπόθεση του διάσημου ντετέκτιβ αφορούσε τον ύποπτο θάνατο μιας οικονόμου και τον φόνο του μεγαλοκτηματία εργοδότη της σε μια βρετανική επαρχία, το 1955.Καθώς πλησίαζε στον επίλογο, η Σούζαν διαπίστωσε ότι έλειπαν οι τελευταίες σελίδες. Τι νόημα είχε να διαβάσει ένα αστυνομικό μυθιστόρημα που δεν αποκάλυπτε τη λύση του μυστηρίου; αναρωτήθηκε και πέταξε το χειρόγραφο στην άκρη. Η απάντηση ήρθε από τη φωνή του ραδιοφώνου. Ο συγγραφέας του βιβλίου είχε βρεθεί νεκρός. Το χειρόγραφο σημείωμα αυτοκτονίας βρισκόταν ήδη επάνω στο γραφείο του εκδότη της, Τσαρλς Κλόβερ. Από εκείνη τη στιγμή η Σούζαν ήξερε ότι από αναγνώστης θα γινόταν ντετέκτιβ…
    Συγγραφέας ANTONI HOROWITZ/ΑΝΤΟΝΙ ΧΟΡΟΟΥΪΤΖ
    Εκδότης ΔΙΟΠΤΡΑ
    Ημερομηνία κυκλοφορίας 21 Μαρ 2018

Από 34,30 € –> 24,01 €

«Άρχεται η συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής…»

Οι καρχαρίες βολτάρουν γύρω μου, τα ρουθούνια τους πάλλονται στην οσμή του αίματος. Είναι δεκατρείς, οκτώ από την αντιπολίτευση και πέντε από το δικό μου κόμμα, καρχαρίες ενάντια στους οποίους έχω προετοιμαστεί με δικηγόρους και συμβούλους. Έμαθα με πολύ σκληρό τρόπο πως, όσο προετοιμασμένος κι αν είσαι, ελάχιστα μπορείς ν’ αμυνθείς ενάντια σε αρπακτικά. Κάποιες φορές, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ορμήσεις πάνω τους και να πολεμήσεις.

Μην το κάνεις, με ικέτευσε ξανά χθες το βράδυ η Κάρολιν Μπροκ, η προσωπάρχης μου, όπως το έχει ήδη κάνει ένα σωρό φορές. Δεν γίνεται να παρουσιαστείς στις συνεδριάσεις αυτής της επιτροπής. Έχεις να χάσεις τα πάντα χωρίς να κερδίσεις τίποτα.

Δεν γίνεται να απαντήσεις σ’ αυτή την ερώτηση.

Θα σημάνει το τέλος της προεδρίας σου.

Κοιτάζω ερευνητικά τα δεκατρία πρόσωπα απέναντί μου. Καθισμένοι στη σειρά, θυμίζουν Ιερά Εξέταση.

Μιλάμε.

Συγγραφέας BILL CLINTON/JAMES PATERSON
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ
ISBN 978-960-410-845-6
Σελίδες 544
Έτος παραγωγής 2018
Ημερομηνία κυκλοφορίας 28 Σεπ 2018

Από τους «Αµερικάνους» και την «αξιολόγηση» µέχρι τον «Παπαδήµο» και τη «Χούντα», οι λέξεις δίνουν την ευκαιρία στον Θεόδωρο Πάγκαλο να αποκαλύψει τους τρόπους µε τους οποίους επιχειρείται «η δηµιουργία και επιβολή µιας εθνικοσοσιαλιστικής, κυρίαρχης ιδεολογίας που υιοθετεί και προβάλλει ό,τι πιο σάπιο και αναχρονιστικό υπάρχει στους ιδεολογικούς σκουπιδοτενεκέδες αυτής της χώρας». Σκοπός του, όπως αναφέρει στον πρόλογο, είναι «να ξεκαθαριστεί το έδαφος γύρω από µια σειρά εννοιών που χρησιµο-ποιούν ασύστολα οι τυχάρπαστοι της κυβερνητικής πλειο-ψηφίας για να κυριαρχούν στο µυαλό των πολιτών».

*Το εξώφυλλο βασίστηκε σε σκίτσο του Αλέκου Φασιανού, το οποίο φτιάχτηκε ειδικά για την παρούσα έκδοση.

Συγγραφέας ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Εκδότης ΠΑΤΑΚΗΣ
ISBN 978-960-16-7205-2
Σελίδες 224
Ημερομηνία κυκλοφορίας 17 Ιουλ 2017

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;