Πάσχα 2020 - Πέτσας: Απαγορεύονται οι επισκέψεις σε σπίτια φίλων και συγγενών
Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, για την Ανάσταση και το Πάσχα 2020

Αυστηρότερους ελέγχους και απαγόρευση μετακινήσεων σε σπίτια φίλων και συγγενών, ενόψει Πάσχα 2020, προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών (13/04).

Σύμφωνα με τις προαναγγελίες του κου Πέτσα, ανήμερα του Πάσχα θα απαγορεύονται οι μετακινήσεις για τον εορτασμό της ανάστασης.

“Ας γιορτάσουμε μερικές εβδομάδες μετά την πρώτη νίκη κατά του κορωνοϊού, κι ας γιορτάσουμε του χρόνου το Πάσχα όλοι μαζί όπως προβλέπει η παράδοση και η θρησκεία μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι θα ελέγχονται παλιές και νέες εθνικές οδοί, παράδρομοι, σταθμοί των ΚΤΕΛ και των τρένων, λιμάνια και αεροδρόμια.

Απαγόρευση κυκλοφορίας – Νέα μέτρα ενόψει Πάσχα: Drones, μπλόκα & κιάλια νυχτερινής όρασης

Ο Στέλιος Πέτσας υπογράμμισε ότι το Πάσχα 2020 θα είναι διαφορετικό, χωρίς μετακινήσεις, με κλειστές εκκλησίες και λειτουργίες κεκλεισμένων των θυρών και τόνισε ότι φέτος οι πολίτες δε θα ψήσουν στις αυλές τους, ούτε θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν εκκλησίες, οι οποίες, όπως έχει ανακοινωθεί, θα παραμείνουν κλειστές για τους πιστούς καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

«Οι λειτουργίες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών», υπενθύμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, εκφράζοντας ταυτόχρονα την αποδοκιμασία της κυβέρνησης για την παραβίαση των νόμων «που υπαγόρευσαν οι περιστάσεις» στο Κουκάκι και στην Κέρκυρα.

Όπως επεσήμανε ο ίδιος, προετοιμάζεται η επιστροφή στην κανονικότητα, ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, «δεν είμαστε ακόμη εκεί. Τίποτα δεν έχει κριθεί οριστικά».

“Το μόνο βέβαιο είναι ότι όσο πιο πολύ πειθαρχούμε στα περιοριστικά μέτρα τόσο πιο γρήγορα θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την αργή και μακρόσυρτη επιστροφή στην κανονικότητα”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε επίσης και στις νέες αποφάσεις ευνοϊκών ρυθμίσεων που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση μέσα στο Σαββατοκύριακο και οι οποίες προβλέπουν την ένταξη νέων ΚΑΔ επιχειρήσεων, γεγονός που συνεπάγεται τη διεύρυνση των δικαιούχων στο επίδομα 800 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τώρα, μπορείς να Ανάψεις Online Το Κεράκι Σου (Αν θες)

Επίδομα 800 ευρώ: Αυτοί είναι οι νέοι δικαιούχοι της ενίσχυσης

Απαγόρευση κυκλοφορίας – Νέα μέτρα ενόψει Πάσχα: Drones, μπλόκα & κιάλια νυχτερινής όρασης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;