Κορωνοϊός: Ο Μπόρις Τζόνσον πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Ο Μπόρις Τζόνσον πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που είχε εισαχθεί λόγω κορωνοϊού.

Ο Μπόρις Τζόνσον, μετά την περιπέτεια υγείας που είχε με τον κορωνοϊό, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τις προηγούμενες μέρες. Αυτό έγινε γνωστό από επίσημη ανακοίνωση του εκπροσώπου της Ντάουνινγκ Στριτ.

Ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας θα παραμείνει υπό παρακολούθηση στο Chequers, στην επίσημη εξοχική κατοικία των πρωθυπουργών της Βρετανίας. Ο Τζόνσον παρέμεινε στο νοσοκομείο για περίπου μία εβδομάδα, και είχε χρειαστεί να εισαχθεί στη ΜΕΘ, όπου και παρέμεινε για τρεις ημέρες.

Στην ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ ανέφερε τα εξής:

“Ο πρωθυπουργός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα συνεχίσει την αποθεραπεία στο Chequers.

Με συμβουλή των θεραπόντων ιατρών του, ο πρωθυπουργός δε θα επιστρέψει άμεσα στη δουλειά. Θέλει να ευχαριστήσει όλους στο νοσοκομείο St Thomas’για την εξαιρετική θεραπεία που του παρεσχέθη. Όλες οι σκέψεις του είναι σε αυτούς που έχουν επηρεαστεί από τη νόσο.”

Η Κάρι Σίμοντς, που είναι μνηστή του Μπόρις Τζόνσον, ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό, το οποίο βοήθησε τον Βρετανό πρωθυπουργό να ξεπεράσει την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό μέσω μίας ανάρτησή της στο Twitter. Συγκεκριμένα, έγραψε:

“Δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσω αρκετά τους ανθρώπους του εθνικού συστήματος υγείας. Το προσωπικό στο νοσοκομείο St Thomas υπήρξε εξαιρετικό. Δεν θα μπορέσω ποτέ να σας το ξεπληρώσω και δεν θα σταματήσω ποτέ να σας ευχαριστώ.”

Δες ακόμα: Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο ο Μπόρις Τζόνσον – Το μήνυμα Τραμπ στον «φίλο» του

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;