Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο ο Μπόρις Τζόνσον - Το μήνυμα Τραμπ στον «φίλο» του
Από το βράδυ της Κυριακής (05/04), ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο St Thomas, όπου έχει υποβληθεί σε θεραπεία με οξυγόνο

Στις 27/03 έγινε γνωστό πως ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, διαγνώστηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό covid-19.

Όπως ανέφεραν πληροφορίες, ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, είχε ήπια συμπτώματα και τέθηκε σε καραντίνα.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι εθελοντικά σε καραντίνα, αλλά θα συνεχίσω να ηγούμαι της κυβερνητικής στρατηγικής μέσω τηλεδιάσκεψης, καθώς μαχόμαστε κατά αυτού του ιού».  Μαζί θα τον νικήσουμε», έγραφε χαρακτηριστικά ο Τζόνσον σε tweet του.

Από χθες, λοιπόν, βράδυ Κυριακής (05/04), ο Μπόρις Τζόνσον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο St Thomas, κοντά στη Ντάουνινγκ Στριτ, ενώ σύμφωνα με στοιχεία της Daily Mail, οι γιατροί του κάνουν θεραπεία με οξυγόνο.

Η είδηση έγινε γνωστή στη Βρετανία λίγο μετά το τέλος του διαγγέλματος τη Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο Τζόνσον εμφανίζει υψηλό πυρετό

Σε αντίθεση με τον Υπουργό Υγείας του, Ματ Χάνκοκ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι πάσχει επίσης από κορωνοϊό covid-19 στις 27/03 και πλέον έχει αναρρώσει πλήρως, ο Μπόρις Τζόνσον εμφανίζει ακόμα υψηλό πυρετό.

Η Ντάουνινγκ Στριτ επιμένει ότι η εισαγωγή του πρωθυπουργού της Βρετανίας στο νοσοκομείο ήταν προληπτική κι έγινε, γιατί ο πυρετός δεν έπεφτε και ο γιατρός του ήθελε να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Τζόνσον δημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter, όπου έλεγε ότι εξακολουθούσε να έχει πυρετό, αλλά διαβεβαίωνε ότι είναι ικανός να παραμείνει στη διακυβέρνηση της χώρας.

Ο πρωθυπουργός Τζόνσον τα “πηγαίνει καλά”

Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον “πηγαίνει καλά” και αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στο γραφείο του, δήλωσε σήμερα (06/04) ο Υπουργός Στέγασης, Ρόμπερτ Τζένρικ, μετά την εισαγωγή του Βρετανού ηγέτη χθες, Κυριακή, στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Ρόμπερτ Τζένρικ στο ραδιόφωνο του BBC:

“Θα παραμείνει στο νοσοκομείο όσο χρειάζεται να παραμείνει, όμως άκουσα ότι πηγαίνει καλά και προσδοκώ να τον δω το συντομότερο δυνατόν πίσω στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ”.

“Δεν επρόκειτο για επείγουσα εισαγωγή, έτσι περιμένω ότι θα επιστρέψει σύντομα στον αριθμό 10”.

Περαστικά από τον Ντόναλντ Τράμπ στον Μπόρις Τζόνσον – «Προσευχόμαστε για αυτόν»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε «σίγουρος» ότι ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, θα αναρρώσει μετά τη μόλυνσή του από τον κορωνοϊό, μετά και τη χτεσινή του εισαγωγή σε νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

«Είμαι πεπεισμένος ότι θα πάει καλά. Είναι γερός», υπογράμμισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τραμπ, χαρακτηρίζοντας «φίλο» του τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπόρις Τζόνσον.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κορωνοϊός: Ξεκινούν κλινικές δοκιμές στις ΗΠΑ με πειραματικό φάρμακο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;