Ύλη Πανελληνίων 2020: Αναμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις
Εντός της ημέρας (09/04) ή/και μέχρι αύριο αναμένουμε τις ανακοινώσεις σχετικά με τη μειωμένη ύλη Πανελληνίων 2020

Ύλη Πανελληνίων 2020: Το Neolaia.gr υπενθυμίζει σε όλους και όλες τις υποψηφίους για τις Πανελλήνιες 2020 ότι οι αιτήσεις συμμετοχής ξεκίνησαν από τις 30 Μαρτίου 2020 και θα διαρκέσουν μέχρι και σήμερα Πέμπτη 9 Απριλίου 2020.

Η αίτηση θα υποβληθεί, για πρώτη φορά, μέσω email, καθώς τα σχολεία είναι κλειστά, εξαιτίας του νέου κορωνοϊού. Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση από το αρχείο word και να τη στείλουν με email στο σχολείο τους.

Περισσότερα για την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στις φετινές Πανελλήνιες εδώ!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από την Υπουργό Παιδείας, αλλά και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, σχετικά με την ανακοίνωση για την ύλη Πανελληνίων 2020, το Υπουργείο Παιδείας, υπό το φως των εξελίξεων του κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων, αναμένεται να ανακοινώσει εντός της ημέρας τη μειωμένη ύλη, στην οποία θα εξεταστούν οι μαθητές της τρίτης Λυκείου.

Θυμίζουμε ότι η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, είχε αναφέρει, χθες (08/04), ότι γνώμονας για την ύλη είναι αυτή να είναι προσαρμοσμένη σε ό,τι έχει διδαχθεί στη φυσική τάξη, υπογραμμίζοντας για ακόμη μια φορά ότι στόχος του Υπουργείου είναι οι Πανελλήνιες 2020 να διεξαχθούν όσα πιο κοντά γίνεται στην καθιερωμένη ημερομηνία τους, κοντά στον Ιούνιο δηλαδή.

Περισσότερα για τις χτεσινές δηλώσεις της Υπουργού Παιδείας, θα δείτε παρακάτω:

Πανελλήνιες 2020 – Κεραμέως: Τι θα γίνει με την ύλη – Πότε θα ανοίξουν τα σχολεία

Μεγάλη αναμονή για τις ανακοινώσεις σχετικά με την εξεταστέα ύλη Πανελληνίων 2020:

Σχετικά με την ύλη Πανελληνίων 2020, μίλησε χτες (08/04) στον ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Αταίριαστοι», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κος Στέλιος Πέτσας, αναφέροντας ότι θα έχουμε ανακοινώσεις μέσα στις επόμενες μια με δύο μέρες και προσθέτοντας ότι αυτό είναι το χρονικό περιθώριο που έχει δοθεί.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρέπει να περιμένουμε ανακοινώσεις για την ύλη Πανελληνίων 2020 και για τον χρονικό ορίζοντα, τον οποίο έχουμε περιγράψει ότι θα είναι στο καλοκαίρι και όχι το φθινόπωρο και σίγουρα μέχρι την Παρασκευή (10/04).

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2020 ΣΤΟ Νο1 ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ, NEOLAIA.GR 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;