COVIDialogues: Μια σειρά διαδραστικών διαδικτυακών συζητήσεων από το TEDxLamia
Από τη Δευτέρα 6 Απριλίου και κάθε Δευτέρα στις 19:00 μ.μ. LIVE στο κανάλι του TEDxLamia στο YouTube!

To TEDxLamia, συναισθανόμενο την ανάγκη της κάλυψης των ερωτημάτων και των προβληματισμών σχετικά με τις επιδράσεις του ιού COVID-19 ξεκινά τα COVIDialogues.

Πρόκειται για σειρά διαδραστικών διαδικτυακών συζητήσεων, με τη συμμετοχή ειδικών καλεσμένων, αλλά και όλων εσάς.

Το πρόγραμμα των COVIDialogues κινείται πέραν της ιατρικής διάστασης, που ακούμε καθημερινά, θέλοντας έτσι να προσθέσει στον δημόσιο διάλογο τον σχολιασμό ορισμένων προεκτάσεων της επιρροής του ιού στον κόσμο μας.

Πώς αλλάζουν οι ανθρώπινες σχέσεις, η ζωή μας και οι δραστηριότητές μας;

Τι επιπτώσεις έχει μια πανδημία στην οικονομία, την τεχνολογία, το περιβάλλον και τον πολιτισμό;

Αυτά και άλλα, δικά σας, ερωτήματα θα προσεγγίσουν οι προσκεκλημένοι των COVIDialogues σε σύντομες ελεύθερες συζητήσεις, χωρίς πρωτόκολλο.

#Μένουμε_σπίτι και τα λέμε διαδικτυακά από τη Δευτέρα 6 Απριλίου και κάθε Δευτέρα στις 19:00 μ.μ. LIVE στο κανάλι του TEDxLamia στο YouTube!

«Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της τεχνολογίας εν μέσω social distancing»

Δευτέρα 6 Απριλίου, το πρώτο COVIDialogue με θέμα «Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της τεχνολογίας εν μέσω social distancing».

Καλεσμένος ο Γιώργος Χ. Στεργιόπουλος, εντεταλμένος λέκτορας, ερευνητής και σύμβουλος Ασφαλείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Υπολογιστών, ΟΠΑ, ΠΑΠΕΙ.

Γιώργος Χ. Στεργιόπουλος

O Γιώργος Χ. Στεργιόπουλος είναι εντεταλμένος λέκτορας, ερευνητής και σύμβουλος Ασφαλείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Υπολογιστών. Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος σε θέματα Ασφάλειας Κρίσιμων Υποδομών σε επίπεδο λογισμικού και αλληλεξαρτήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα).

Επίσης, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στα Πληροφοριακά Συστήματα (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα) και πτυχίου Επιστήμης Υπολογιστών (Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Πειραιάς).

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συμπεριλαμβάνουν θέματα προστασίας Κρίσιμων Υποδομών, ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων, δικτύων και ανάπτυξης λογισμικού.

Η επαγγελματική του εμπειρία περιλαμβάνει εργασία ως Interim Agent στον Οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Κυβερνοασφάλεια, και εργασία ως Ερευνητής και Σύμβουλος Ανάλυσης Κινδύνου, Σχεδίων Ανάκαμψης από καταστροφή (Destruction Recovery Plans) και συμβουλευτικών αναλύσεων πληροφοριακών συστημάτων για αντιμετώπιση απειλών σε θέματα ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;