Το Pornhub Premium διατίθεται δωρεάν σε όλο τον κόσμο για να μας γλιτώσει από τη μελαγχολία του εγκλεισμού
Δωρεάν συνδρομή για όλους στο Pornhub, εν μέσω της επέλασης του κορωνοϊού COVID-19

Λίγες μέρες μετά αφότου προσέφερε δωρεάν premium πρόσβαση στην Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία, η παγκοσμίως γνωστή πλατφόρμα (σεξουαλικής) ψυχαγωγίας ενηλίκων, Pornhub, κάνει δωρεάν τη συνδρομή της για όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, εκφράζοντας τη συμπαράστασή της σε χώρες που δοκιμάζονται εν μέσω της επέλασης του κορωνοϊού COVID-19 και βρίσκονται σε κατάσταση γενικευμένου lockdown.

Η εταιρεία Pornhub, λοιπόν, ανακοίνωσε, μέσω σχετικής ανάρτησης στο Twitter στις 24/03, ότι επεκτείνει τις δωρεάν συνδρομές της μέσω του Premium Pornhub, παρέχοντας επιλεγμένο περιεχόμενο για όλους μέχρι και τις 23 Απριλίου 2020.

“Μείνετε στο σπίτι και βοηθήστε στο να ρίξουμε την καμπύλη! Δεδομένου ότι ο COVID-19 εξακολουθεί να μας επηρεάζει όλους, η Pornhub αποφάσισε να επεκτείνει το Free Pornhub Premium παγκοσμίως μέχρι τις 23 Απριλίου. Απολαύστε, λοιπόν, μείνετε σπίτι και μείνετε ασφαλείς”, αναφέρει χαρακτηριστικά το tweet της Pornhub.

Σύμφωνα με πληροφορίες του The Next Web, η αντιπρόεδρος της Pornhub, Corey Price, γνωστοποίησε, σε δήλωσή της, ότι η εταιρεία προέβη στη συγκεκριμένη κίνηση, με σκοπό να δώσει στους ανθρώπους ανά τον κόσμο, έναν τρόπο για να περάσουν τον χρόνο τους αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι/-ες παγκοσμίως, λόγω γενικευμένων lockdown και μαζικού εγκλεισμού.

“Με σχεδόν ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους να βρίσκονται σε κατάσταση lockdown σε όλο τον κόσμο, εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωναϊού, είναι σημαντικό να παρέχουμε στους ανθρώπους έναν ευχάριστο τρόπο να περάσουν τον χρόνο τους. Ελπίζουμε, με την επέκταση της προσφοράς μας μέσω δωρεάν Pornhub Premium σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι να έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να μείνουν στο σπίτι και να συμβάλλουν στην ισοπέδωση της καμπύλης.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;