Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 78 νέα κρούσματα - 821 συνολικά - Στους 22 οι νεκροί
Κορωνοϊός: Στα 821 ανέρχονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα - Στους 22 οι νεκροί

78 νέα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων στα 821.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την ενημέρωση του στους ιατρικούς συντάκτες για τον COVID-19, ανακοίνωσε σήμερα ότι υπάρχουν 78 νέα κρούσματα.

Όπως ανέφερε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, 134 άνθρωποι νοσηλεύονται, από τους οποίους οι 53 είναι διασωληνωμένοι ασθενείς σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

36 άτομα έχουν πάρει εξιτήριο, ενώ έχουν γίνει περισσότερα από 10.000 εργαστηριακά τεστ.

Δείτε τις ανακοινώσεις σε live χρόνο:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Στους 22 οι νεκροί από κορωνοϊο στην Ελλάδα

Άλλοι δυο άνθρωποι έχασαν σήμερα την ζωή τους από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα. Πρόκειται για έναν άνδρα στην Ξάνθη και για άλλον έναν στην Κρήτη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που έγιναν σήμερα (25/03) γνωστές, ένας ηλικιωμένος άνδρας από την Ξάνθη είναι ο 21ος νεκρός από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα.

Πρόκειται για έναν άνδρα από την περιοχή του Δήμου Μύκης.

Η ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείο Ξάνθης αναφέρει:

“Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, με λύπη ανακοινώνει ότι το ένα επιβεβαιωμένο περιστατικό covid-19 από τη περιοχή του Δήμου Μύκης, κατέληξε. Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου μας εκφράζουν τα συλλυπητήρια στους οικείους του”.

Στην Ξάνθη έχουν καταγραφεί συνολικά 8 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, εκ των οποίων τα 4 στην πόλη, 3 στην ορεινή ζώνη και 1 στη Διομήδεια.

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε και η 22η απώλεια από τον ιό, η πρώτη μάλιστα στην Κρήτη, που αφορά έναν Γερμανό καθηγητή, ο οποίος είχε διαγνωστεί με τον ιό στις 12 Μαρτίου 2020.

Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν χτες γνωστές (24/03), το εικοστό θύμα κορωνοϊού στη χώρα μας είναι μία 41χρονη από την Καστοριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η γυναίκα εξέπνευσε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στο σπίτι της στην Καστοριά και αποτελεί μέχρι στιγμής το νεαρότερο ηλικιακά θύμα του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Πρόκειται για το 4ο θύμα του κορωνοϊού στον νομό Καστοριάς.

Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω περιστατικά, έχουμε ήδη 22 νεκρούς στην Ελλάδα από κορωνοϊο, 17 από τους οποίους είναι άνδρες και 5 γυναίκες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κορωνοϊός: Ο Πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε θετικός στον ιό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;