Το εκπληκτικό dj set της Nina Kraviz πάνω στον Πύργο του Άιφελ
Όταν η "ηγέτιδα" της techno, Nina Kraviz, έπαιξε ένα μοναδικό dj set πάνω στον πύργο του Άιφελ στο Παρίσι

Η Nina Kraviz είναι μια από τις πλέον αναγνωρισμένες djs στον κόσμο, remixer και ιδιοκτήτρια της δισκογραφικής εταιρίας, Trip (трип), ενώ συνεχίζει να εργάζεται σκληρά και να πηγαίνει από το ένα επίτευγμα στο άλλο.

Aπό το 2013 ξεκίνησε να περιστρέφεται γύρω απ’ το όνομά της, μια ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με τη σεξουαλικότητα και τον φεμινισμό στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής, έχει άπειρους φανς σε όλο τον κόσμο, ενώ τα tech house και minimal beat της ακούγονται στα περισσότερα clubs του εξωτερικού και της Ελλάδας, την οποία έχει επισκεφτεί αρκετές φορές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

keep calm! Can’t wait to return to @glitchfestival

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?? ? (@ninakraviz) στις

Στο παρακάτω βίντεο της Cercle, η Kraviz έχει στήσει ένα εκπληκτικό set πάνω στο πρώτο επίπεδο του πύργου του Άιφελ στο Παρίσι, με τη μουσική και την τοποθεσία να παράγουν τον πιο εκρηκτικό συνδυασμό.

Η καταιγιστική ενέργεια της Kraviz σε παρασέρνει, ενώ η εικόνα του παριζιάνικου ορίζοντα την ώρα που δύει ο ήλιος είναι αρκετή για να σε ταξιδέψει μέχρι το Παρίσι και συγκεκριμένα πάνω στον Πύργο του Άιφελ.

Το event διοργανώθηκε με την υποστήριξη της εταιρείας “SETE” που διαχειρίζεται τον Πύργο του Άιφελ, τον Δήμο του Παρισιού και των περιοδικών Trax Magazine και TSUG.

Το βίντεο έχει μαγνητοσκοπηθεί από την Cercle, μια γαλλική πλατφόρμα που διοργανώνει μουσικά events σε εντελώς αναπάντεχες τοποθεσίες του πλανήτη και τα οποία μεταδίδονται σε live χρόνο από τη σελίδα της Cercle στο facebook.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν παίξει live μουσική σε μοναδικά μέρη του πλανήτη, είναι και οι: ARTBAT, Amelie Lens, Mind Against, Solomun, Boris Brejcha, HOSH, Deborah De Luca, Peggy Gou, Acid Arab και πολλοί άλλοι, ενώ οι τοποθεσίες που γυρίζονται τα sets, κόβουν την ανάσα στην κυριολεξία: Καθεδρικοί ναοί και πασίγνωστα μουσεία, μέχρι ουρανοξύστες, καταρράκτες και βουνοκορφές των Άλπεων.

Δες επίσης:

Τechno: Φτιάξαμε μια playlist για όσους την απολαμβάνουν

United We Stream: Τα Clubs του Βερολίνου Συνεχίζουν το Πάρτι μέσω Online Streaming

Έξι γυναίκες djs που «σπάνε» τη μουσική ανδροκρατία on-set

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
FT
2 - 4
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
FT
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
ΤΕΛ
88 - 95
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;