ΚΝΕ: Ξεκινάει διαδικτυακή εκπομπή μέσω YouTube - Δείτε αναλυτικά
Το πρώτο podcast της ΚΝΕ για θέματα της νεολαίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 22 Μαρτίου, μέσω YouTube. Δείτε αναλυτικά!

Ο κορωνοϊός μας έχει αναγκάσει όλους να κλειστούμε σπίτια μας για να προστατευτούμε οι ίδιοι από τον ιό, αλλά και να προστατέψουμε αγαπημένα μας πρόσωπα που μπορεί να έχουν προβλήματα αν έρθουν σε επαφή με τον ιό. Έτσι, η ΚΝΕ ξεκινάει μία σειρά θεματικών εκπομπών για ζητήματα που απασχολούν τη νεολαία, από την επικαιρότητα, τον πολιτισμό, τη μουσική, τον αθλητισμό, την επιστήμη, την ιστορία και άλλα πολλά.

Όπως σημειώνει η ΚΝΕ  με ανακοίνωσή της:

“Στόχος, να ανοίξει άλλος ένας δίαυλος επικοινωνίας, ειδικά σ’ αυτές τις συνθήκες να δυναμώσει η φωνή των διεκδικήσεων, της αλληλεγγύης, να πυροδοτηθεί ο προβληματισμός, η νεολαία να μάθει τι λέει η ΚΝΕ από την ίδια την ΚΝΕ!”

Το θέμα της πρώτης εκπομπής αφορά την πανδημία του κορωνοϊού με καλεσμένο τον Γιώργο Σιδέρη, γιατρό στο νοσοκομείο “Αττικό”. Μάλιστα, η πρώτη μετάδοση της νέας αυτής σειράς θεματικών εκπομπών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22/3, στις 19:00, από το κανάλι της ΚΝΕ στο YouTube.

Δες ακόμα: Πανελλήνιες 2020: Τι θα ισχύσει για τις εξετάσεις λόγω κορωνοϊού;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;