Κορωνοϊός: Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ενημερώνει τους πολίτες μέσω WhatsApp
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να ενημερώνεσαι μέσω WhatsApp απευθείας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας σε ότι αφορά τον κορωνοϊό.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) ξεκινάει από σήμερα μία υπηρεσία μηνυμάτων σε συνεργασία με το WhatsApp και το Facebook. Στόχος της υπηρεσίας αυτής είναι να ενημερώνει τους πολίτες για τον νέο κορωνοϊό.

Αυτή η υπηρεσία, που είναι αρκετά εύκολη για να τη χρησιμοποιούμε όλοι, μπορεί να εξυπηρετήσει 2 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Μάλιστα, με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρει ο WHO να δίνει πληροφορίες και νέα στοιχεία για τον ιό σε ανθρώπους που τα χρειάζονται.

Από μέλη της κυβέρνησης, ανθρώπους που δουλεύουν στην Υγεία, απλούς πολίτες και ότι άλλο μπορείς να σκεφτείς, η υπηρεσία αυτή θα δίνει τα τελευταία νέα και πληροφορίες για τον κορωνοϊό. Οι πληροφορίες αυτές συμπεριλαμβάνουν τα συμπτώματα του ιού, τρόπους που μπορεί να μείνει κάποιος προστατευμένος, αλλά και να προστατεύσει άλλους αν έχει συμπτώματα.

Στην υπηρεσία αυτή μηνυμάτων μπορείς να έχεις πρόσβαση μέσω ενός λινκ. Το λινκ αυτό ανοίγει ένα παράθυρο συζήτησης στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης του WhatsApp. Οι χρήστες το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να στείλουν ένα “Hi”, για να ξεκινήσει η συζήτηση. Αυτό ξεκινάει μία σειρά επιλογών που μπορούν να σου απαντήσουν όλες σου τις ερωτήσεις για τον κορωνοϊό.

Η υπηρεσία αυτή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Praekelt.Org. Μπορείς να βρεις το σχετικό λινκ για την ενεργοποίησή του εδώ!

Δες ακόμα: Κορωνοϊός: Τι θα ισχύσει για την καταβολή ενοικίων;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;