Οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου
Στηρίζουμε έμπρακτα το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου για να αποκτήσει ένα ασθενοφόρο - Κάθε ευρώ μετράει και μπορεί να αποβεί εξαιρετικά σημαντικό στο μέλλον για όσους έχουν ανάγκη να νοσηλευτούν άμεσα σε κάποια νοσοκομειακή μονάδα

Υπό το φως των τρεχουσών εξελίξεων σχετικά με την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού στη χώρα μας, το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Ελλάδας δέχεται όλο και μεγαλύτερες πιέσεις, λόγω του μεγάλου αριθμού ασθενών που χρειάζονται ή θα χρειαστούν φροντίδα στο άμεσο μέλλον.

Δεδομένης, λοιπόν, της μεγάλης ανάγκης που υπάρχει αυτή τη στιγμή για τη στήριξη και εξυπηρέτηση των ανθρώπων που χρειάζονται φροντίδα και νοσηλεία, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, καλεί όλους και όλες μας να συνδράμουμε έμπρακτα στην εξαιρετικά κρίσιμη αποστολή του.

Για τον λόγο αυτό, επομένως και, δεδομένων των συγκυριών, όπως διαμορφώνονται μέρα με τη μέρα, είναι σημαντικό όλοι όσοι μπορούμε, να βοηθήσουμε στην προσπάθεια ενδυνάμωσης του και να γίνουμε όλοι αρωγοί στην προσπάθεια απόκτησης ενός καινούριου ασθενοφόρου, που το έχει πραγματικά ανάγκη η περιοχή Ερμιονίδα.

Στηρίζουμε το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου με όποιο χρηματικό τρόπο μπορεί ο καθένας μας

Κάθε ευρώ μετράει και μπορεί να αποβεί εξαιρετικά σημαντικό στο μέλλον για τη στήριξη όσων έχουν ανάγκη να νοσηλευτούν άμεσα σε κάποια νοσοκομειακή μονάδα.

Discover with GoGetFunding

Το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου διαθέτει δύο ασθενοφόρα που προέρχονται από δωρεές, το ένα από τον αείμνηστο Κ. ΔΗΜΟΤΣΗ Η’ ΕΛΛΗΝΑ και το δεύτερο από τον Σύλλογο Φίλων Πορτοχελίου, τα οποία συγκαταλέγονται στην δύναμη του κέντρου υγείας από το 2007.

Στα 13 έτη “προϋπηρεσίας” έχουν διανύσει πάνω από 400.000 χλμ με αποτέλεσμα την φθορά τους, σε σημείο που καταντάει ασύμφορο το κόστος συντήρησης κι επιπλέον η παλαιότητα τους καθιστά δυσεύρετα τα ανταλλακτικά τους.

Η χιλιομετρική απόσταση από το πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο και οι χρόνοι που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί μια διακομιδή επιβάλλουν την διάθεση και δεύτερου ασθενοφόρου. Τους τελευταίους μήνες, παρά την στήριξη που έχουμε από τον ΣΦΙΠ, βρισκόμαστε για αρκετό διάστημα με ένα μόνο ασθενοφόρο, αφού ένα εκ των δύο θα βρίσκεται για επισκευή…

Στην προσπάθεια ενδυνάμωσης του κέντρου υγείας και δεδομένων των συγκυριών, απευθύνεται κάλεσμα σε όποιον και όποια δύναται, να γίνει αρωγός στην προσπάθεια απόκτησης ενός καινούριου ασθενοφόρου.

Για να στηρίξετε έμπρακτα το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, στην προσπάθεια ενδυνάμωσης του και, δεδομένων των συγκυριών να γίνουμε όλοι αρωγοί στην προσπάθεια για :1) Ιατρικό εξοπλισμό και υλικά, τα οποία είναι απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία του ΚΥ 2) Απόκτησης ενός καινούριου ασθενοφόρου ή συντήρηση και επισκευή στα ήδη υπάρχοντα ασθενοφόρα, μπορείτε να κάνετε μια δωρεά, μεγάλη ή μικρή, ακολουθώντας τον σύνδεσμο εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
FT
1 - 0
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;