Κορωνοϊός: Στους 10 ανέρχονται οι νεκροί
Γυναίκα 93 ετών, που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο της Πάτρας, το 10ο θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα υπάρχει ακόμη ένας θάνατος, που οφείλεται στον κορωνοϊό. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μία 93χρονη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο στην Πάτρα. Η γυναίκα είχε καταγωγή από την Ηλεία, ενώ φαίνεται πως είχε έρθει σε επαφή με τους εκδρομείς που είχαν επιστρέψει από τους Αγίους Τόπους.

Η ίδια αφότου διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό, νοσηλεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο στην Πάτρα, επειδή έπασχε από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Πιο συγκεκριμένα έφερε βηματοδότη, ενώ είχε σακχαρώδη διαβήτη και αναπνευστικό νόσημα.

Ο λοιμωξολογός του ΠΓΝΠ Μάρκος Μαραγκός μίλησε στο τοπικό site και ανέφερε ότι η γυναίκα νοσηλευόταν επί μέρες στην μονάδα όπου βρίσκονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού. Έδειξε κάποια σημεία βελτίωσης, αλλά δεν τα κατάφερε και σήμερα κατέληξε.

Νωρίτερα, ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε ότι τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα είναι 31 και συνολικά οι περιπτώσεις του Covid-19 είναι 495.

Υπενθυμίζεται ότι εντός του τελευταίου 24ώρου έχασαν την ζωή τους 3 άνθρωποι.

Δείτε επίσης: Κορωνοϊός: Οι 8 συμβουλές του ΕΟΔΥ για το μαγείρεμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;