ΤΖΟΚΕΡ: Ενημέρωση σχετικά με τις κληρώσεις
ΤΖΟΚΕΡ: Σήμερα θα γίνει η κλήρωση - Δείτε ποια ώρα

Ο ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι η κλήρωση 2105 του ΤΖΟΚΕΡ, που ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την Κυριακή 15 Μαρτίου και αναβλήθηκε λόγω των έκτακτων συνθηκών σχετικά με τον ιό COVID-19, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020, στις 22:00.

Στην κλήρωση αυτή, λαμβάνουν μέρος οι στήλες που είχαν συμπληρωθεί για τη συγκεκριμένη κλήρωση έως τις 15 Μαρτίου, στις 21:30, όταν και ολοκληρωνόταν η προθεσμία συμμετοχής. Με την ολοκλήρωση της κλήρωσης 2105, οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ θα συνεχιστούν κανονικά. Οι παίκτες μπορούν να συμμετέχουν στις κληρώσεις του παιχνιδιού, καταθέτοντας ηλεκτρονικά τα δελτία τους, μέσω του tzoker.gr ή του tzoker app, καθώς τα καταστήματα ΟΠΑΠ δυστυχώς παραμένουν κλειστά έως και τις 31 Μαρτίου.

Στον ΟΠΑΠ, προτεραιότητα μας είναι η προστασία της υγείας των ανθρώπων μας. Συνεπώς, οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ θα διεξάγονται με το απολύτως απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας. Για το λόγο αυτό, οι κληρώσεις από την Πέμπτη 19 Μαρτίου και μέχρι νεότερης ενημέρωσης, δεν θα μεταδίδονται τηλεοπτικά. Οι κληρώσεις θα μαγνητοσκοπούνται και θα είναι διαθέσιμες για το κοινό μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Ακόμη, η κλήρωση 2105 του ΠΡΟΤΟ, που είχε επίσης αναβληθεί στις 15 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί και αυτή σήμερα. Σχετικά με τις επόμενες κληρώσεις του ΠΡΟΤΟ, θα επανέλθουμε με νεότερη ενημέρωση προς τους πελάτες μας για την ημερομηνία επανεκκίνησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;