Και μάλλον με το κορωνοϊός challenge τα κατάφερε...

Η influencer Ava Louise βιντεοσκόπησε τον εαυτό της μέσα σε ένα αεροπλάνο, όπου έγλειφε μία τουαλέτα.

Η ίδια θέλοντας να τρολάρει τα social media ζήτησε από τους ακολούθους της να κάνουν share το βίντεο, ώστε ο κόσμος να μάθει πως πρέπει να φροντίζει την καθαριότητά του μέσα σε ένα αεροπλάνο.

Πιο συγκεκριμένα στο βίντεο που ονόμασε #coronaviruschallenge και συνοδεύεται από το τραγούδι Corona Time του Chumino έγραψε:

«Σας παρακαλώ μοιραστείτε το, ώστε οι άνθρωποι να πληροφορηθούν πως πρέπει να φροντίζουν για την καθαριότητά τους σε ένα αεροπλάνo.”

Φυσικά, η συγκεκριμένη πράξη ειδικά δεδομένης της πανδημίας του κορωνοϊού που διανύουμε και των μέτρων που λαμβάνονται, θεωρείται αρκετά επικίνδυνη.

Λίγο νωρίτερα, η Ava Louise είχε γράψει στον λογαριασμό της στο Twitter πως ο κορωνοϊός πλήττει αποκλειστικά τους φτωχούς ανθρώπους, προξενώντας την οργή αρκετών ακολούθων της. Όταν το περιοδικό PEOPLE προσέγγισε την Louise ρωτώντας την για ποιον λόγο ανέβασε ένα τέτοιο βίντεο, σε μία περίοδο που οι κανόνες υγιεινής μπορούν κυριολεκτικά να κάνουν την διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου, η 21χρονη απάντησε: «αναζητώ ένα συμβόλαιο για δίσκο και ένα ριάλιτι σόου για τη ζωή μου».

Αργότερα σε βίντεο στο YouTube παραδέχτηκε ότι το βίντεο ήταν σκηνοθετημένο.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Δείτε επίσης: Κορωνοϊός: Επιτυχημένη δοκιμασία της χλωροκίνης στη Γαλλία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;