Πλαίσιο Computers: Τα μέτρα της εταιρίας για την προστασία από τον Κορωνοϊό
Το Πλαίσιο #meneispiti

Η εταιρία Πλαίσιο Computers προχωρά σε κινήσεις προστασίας, με απώτερο σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, από το κλείσιμο των καταστημάτων, την προσεχή Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020, δηλαδή αύριο.

Online παραγγελίες – Μέτρα προστασίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία έχει πάρει τα εξής μέτρα:

-Έχει μεριμνήσει για τις online παραγγελίες και κάθε μία από αυτές, προετοιμάζεται από συνεργάτη της εταιρείας, ο οποίος φοράει ειδικά γάντια και τη συσκευάζει σε χώρο που απολυμαίνεται συστηματικά.

-Οι οδηγοί που μεταφέρουν τα προϊόντα είναι εξοπλισμένοι με αντισηπτικά και γάντια και μπορούν να παραδώσουν και ανέπαφα τις παραγγελίες στην πόρτα των καταναλωτών. Το εν λόγω μέτρο ισχύει και για Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

-Η εταιρία έχει μεριμνήσει για τους εργαζόμενους/-ες, καθώς μεγάλο μέρος της ομάδας του Πλαισίου δουλεύει από τo σπίτι του.

Για τον σκοπό αυτό, μοιράστηκαν περισσότερα από 350 νέα laptops.

-Η εταιρία προχώρησε σε ακόμα ένα σημαντικό μέτρο, διαχωρίζοντας τα κεντρικά γραφεία της σε ζώνες ασφαλείας, έτσι ώστε οι ομάδες έκτακτης ανάγκης που έχουν παραμείνει, να μην έρχονται σε επαφή μεταξύ τους και να κάθονται πολύ πιο αραιά.

-Το Πλαίσιο έχει συστήσει ειδική ομάδα δράσης, με αποκλειστικό γιατρό και τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης για όλη την ομάδα του σε όλη την Ελλάδα, ενώ στα γραφεία της εταιρείας υπάρχει ιατρικός εξοπλισμός για την άμεση διάγνωση πιθανών συμπτωμάτων με στόχο τη λήψη άμεσης δράσης.

Το Πλαίσιο #meneispiti

-Το πλαίσιο στηρίζει την καμπάνια #menoumespiti και υπενθυμίζει στους πελάτες του ότι μπορούν να αξιοποιήσουν το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας – www.plaisio.gr – με δωρεάν μεταφορικά και άμεση παράδοση την επόμενη μέρα.

“Αυτό που ζούμε είναι πρωτόγνωρο και πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Στο Πλαίσιο, θεωρούμε υποχρέωση και καθήκον πάνω απ’ όλα να προστατέψουμε τους συνεργάτες μας, τις οικογένειές τους και εσάς τους φίλους και πελάτες μας.”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κορωνοϊός – Μασούτης: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση στους εργαζόμενους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;