6 τρόποι για να περάσεις εποικοδομητικά τον χρόνο σου κλεισμένος στο σπίτι!
Αναρωτιέσαι τι θα κάνεις τόσες μέρες κλεισμένος στο σπίτι; Σου έχουμε μερικές ξεχωριστές προτάσεις!

Το Σαββατοκύριακο έφτασε και εσύ, λόγω των μέτρων που έχουν παρθεί για τον κορωνοϊό, δε ξέρεις τι θα κάνεις κλεισμένος τόσες ώρες μέσα στο σπίτι σου. Εμείς θα σου προτείνουμε να το δεις λίγο αλλιώς και να κάνεις πράγματα που δεν είχες το χρόνο να κάνεις πριν!

Μπορείς να περάσεις ένα ευχάριστο και διαφορετικό ΣουΚου μέσα στο σπίτι σου. Πάμε να δούμε πώς;

1. Τελείωσε, επιτέλους, αυτή τη σειρά που είχες ξεκινήσει

Μία πολύ καλή παρέα στην βαρεμάρα του να κάθεσαι στο σπίτι είναι οι διάφορες σειρές. Έχεις κάτσει πολλές φορές από επιλογή μέσα στο σπίτι για να δεις μία σειρά. Το ίδιο θα κάνεις και αυτό το ΣουΚου, μόνο που θα δεις μία από αυτές τις σειρές που έχεις ξεκινήσει, αλλά δεν έχεις καταφέρει ποτέ να τελειώσεις.

Την έχεις εκεί στο λάπτοπ σου να περιμένει και πάντα λες θα δω ένα επεισόδιο, όμως, κάνεις κάτι άλλο ή βρίσκεις μία καινούρια. Τώρα ήρθε η ώρα να τη δεις!

2. Φτιάξε την ντουλάπα σου

Ο χρόνος και η ταχύτητα της καθημερινότητας είναι τόσο γρήγοροι που δεν προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα. Μάλιστα, η ντουλάπα σου έχει γεμίσει με άχρηστα πράγματα. Ρούχα που δεν φοράς είτε γιατί δεν σου αρέσουν είτε γιατί, πλέον, δεν σου κάνουν.

Οπότε, το ΣουΚου αυτό είναι μία καλή ευκαιρία για ένα πρώτο ξεκαθάρισμα!

Διάλεξε αυτά τα ρούχα που δεν σου αρέσουν, δεν τα φοράς ή δε σου κάνουν και βγάλτα επιτέλους από την ντουλάπα σου. Συγκέντρωσέ τα σε σακούλες και όταν βρεις την ευκαιρία δώρησέ τα κάπου.

3. Δες ταινίες

Είμαι σίγουρος πώς υπάρχουν αρκετές ταινίες που δεν έχεις δει ακόμα. Έχεις κάπου μία λίστα με ταινίες που σου έχουν προτείνει και έχεις πει ότι κάποια στιγμή θα τις δεις, όμως, δεν έχει έρθει ποτέ αυτή η στιγμή. Τώρα, είναι η ώρα για να ξεσκονίσεις τις σινεφίλ γνώσεις σου και να βυθιστείς σε αυτούς τους κόσμους που σου έχουν προτείνει φίλοι και συγγενείς!

4. Επιτραπέζια

Είναι μία ωραία οικογενειακή διασκέδαση που θα κάνει τα βράδια σου ιδιαίτερα διασκεδαστικά. Πέρα του ότι τα επιτραπέζια χρειάζονται και κάποια ώρα για να ολοκληρωθούν, θα σε κάνουν να περάσεις και πολύ ωραία με την οικογένειά σου!

5. Γυμνάσου

Είτε είσαι από αυτούς που πηγαίναν όλη μέρα στα γυμναστήρια, είτε από αυτούς που τα συνέχονται, η γυμναστική είναι καλό να υπάρχει στη ζωή σου. Μάλιστα, τώρα, μπορείς να τη δεις και σαν παιχνίδι με την οικογένεια.

Βρείτε βιντεάκια στο YouTube για γυμναστική και κάντε όλοι μαζί. Αν ο καιρός το επιτρέψει, πάρε το στρώμα σου και βγες στο μπαλκόνι σου και γυμνάσου. Αν θέλεις μπορείς να πας και για ένα τρέξιμο! Όσο είσαι σε ανοιχτό περιβάλλον είσαι ασφαλής!

6. Ανακάλυψε νέους ή παλιούς καλλιτέχνες

Η μουσική είναι πάντα μία πολύ ωραία συντροφιά. Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των νέων μέτρων για την καταπολέμησή του, έχεις τον χρόνο να κάτσεις σπίτι και να ανακαλύψεις καλλιτέχνες με τους οποίους δεν είχες ασχοληθεί στο παρελθόν.

Από μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, που έχεις, απλά, ακούσει. Μέχρι, νεότερους καλλιτέχνες που τώρα ξεκινάνε την καριέρα τους. Είμαι σίγουρος, ότι πολλούς από αυτούς θα τους ακούς για πάντα!

Δες ακόμα: Κορωνοϊός και κατοικίδια: Απαντήσεις στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;