Κορωνοϊός: Τρία τα επιβεβαιωμένα θύματα από τον ιό στην Ελλάδα
Στα τρία ανέρχονται τα θύματα του κορωνοϊού στη χώρα μας. Δείτε αναλυτικά.

Ο κορωνοϊός έχει χτυπήσει τη χώρα μας καταμετρώντας πάνω από 190 κρούσματα. Ενώ, έχουμε και τα πρώτα θύματα από τον ιό. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τρία είναι τα επιβεβαιωμένα θύματα στη χώρα μας.

Το δεύτερο θύμα από τον ιό είναι, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο 90χρονος Έλληνας πολίτης που είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, εισήχθη με πνευμονία στο ΓΝ Πτολεμαΐδας στις 11 Μαρτίου 2020 και κατέληξε σήμερα το πρωί.

Ενώ, το τρίτο θύμα του κορωνοϊού στη χώρα μας είναι ένας 67χρονος που κατέληξε μετά από ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο Ζακύνθου. Ο 67χρονος ήταν μέλος του γκρουπ των προσκυνητών που είχε επισκεφτεί πρόσφατα τους Αγίους Τόπους και η υγεία του είχε επιδεινωθεί. Οι γιατροί τον διασωλήνωσαν αλλά ο άνδρας υπέκυψε.

Ο άντρας ήταν ένα από τα 4 επιβεβαιωμένα κρούσματα στο νησί της Ζακύνθου. Τα άλλα τρία περιστατικά που νοσηλεύονται εκεί βρίσκονται “εκτός κινδύνου”, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ. Αναμένεται η επίσημη ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας για την εξέλιξη του ιού, τα νέα κρούσματα, αλλά και τα θύματα από τον ιό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ξημερώματα της Πέμπτης, είχε καταλήξει και ένας άνδρας 66 ετών από τον COVID-19. Επιπλέον, τρία άτομα νοσηλεύονται στην εντατική. Συνολικά τα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας έχουν φτάσει τα 190. Από αυτά, τα 11 είναι χωρίς ιστορικό ταξιδιών ή επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα. Από αυτά τα 11 κρούσματα, τα 9 έχουν εντοπισθεί στην Αττική.

Σαράντα έξι άτομα νοσηλεύονται σε κατά τόπους νοσοκομεία αναφοράς, ενώ για 36 άτομα, η ιχνηλάτησή τους είναι υπό διερεύνηση αυτή την ώρα. Ανάμεσα στους ασθενείς είναι και επτά παιδιά.

Δες ακόμα: 1135: Η τηλεφωνική γραμμή του ΕΟΔΥ για ενημέρωση για τον κορωνοϊό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;