5 ιδέες για να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ Σαββάτου μέσα στο σπίτι!
Κι όμως, το να μείνεις μέσα στο σπίτι δεν είναι και τόσο βαρετό!

Η ώρα για να μείνεις σπίτι έφτασε. Μπορεί να είναι βράδυ Σαββάτου και να είχες άλλα σχέδια, όμως, λόγω κορωνοϊού όλα έχουν κλείσει και πρέπει να μείνεις μέσα. Πώς, όμως, θα περάσεις ένα υπέροχο βράδυ Σαββάτου μέσα στο σπίτι;

Υπάρχουν διάφορα πράγματα που μπορείς να κάνεις και δεν είχες σκεφτεί! Εμείς σου έχουμε μερικές προτάσεις!

1. Netflix, netflix και πάλι netflix

Από σειρές που θα σε κάνουν να θέλεις να τις δεις όλες σε μία μέρα, ταινίες για όλα τα γούστα μέχρι και συναυλίες μπορείς να δεις στην streaming πλατφόρμα. Οπότε, διάλεξε αυτό που θέλεις να κάνεις! Πάρε ποπ κορν, κάτι να φας ή (αν διαλέξεις συναυλία) βάλε κάτι να πιεις και διασκέδασε!

2. Επιτραπέζια

Η λύση στην πλήξη του να κάθεσαι μέσα στο σπίτι είναι μία, τα επιτραπέζια. Μάλιστα, μπορείς να μαζέψεις δύο/ τρεις φίλους σου και να παίξετε όλοι μαζί. Προσοχή, όμως, μην καλέσεις 1500 άτομα. Δύο/ τρία άτομα το μάξιμουμ είναι ότι πρέπει. Προσέχουμε για να έχουμε!

3. Κάτσε στην ταράτσα

Αν ο καιρός στο επιτρέψει, τότε πάρε καρεκλίτσες και ανέβα στην ταράτσα. Δες τον νυχτερινό ουρανό της πόλης, φτιάξε κάτι για να πιεις, πάρε και μία κουβερτούλα και πιάσε την κουβέντα με έναν φίλο σου ή με κάποιο μέλος της οικογένειάς σου.

4. Διάβασε ένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη σου που δεν έχεις αγγίξει ποτέ

Όλοι έχουμε πράγματα και βιβλία στη βιβλιοθήκη μας που δεν έχουμε αγγίξει ποτέ. Οπότε, τώρα είναι η ώρα να κάνεις αυτό το πρώτο βήμα. Διάβασε κάτι που έχεις τόσο καιρό στη βιβλιοθήκη σου. Που ξέρεις; Μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία που έχεις διαβάσει!

5. Κάνε Skype με τους φίλους σου

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να πιεις καφέ με τους φίλους σου; Άνοιξε μία κοινή συνομιλία στο Skype και μπείτε όλοι. Πάρτε από έναν καφέ, ένα ποτό, και μιλήστε! Έτσι, όπως, θα αράζατε σε ένα σπίτι! Μάλιστα, μπορείτε να παίξετε και αρκετά παιχνίδια μέσα από το διαδίκτυο!

Δες ακόμα: 6 feelgood ταινίες που θα σε κάνουν να νιώσεις λίγο πιο χαρούμενος!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1