Σινεμά: Όλες οι μεγάλες πρεμιέρες ταινιών που αναβλήθηκαν λόγω κορωνοϊού
Αυτές είναι οι μεγάλες ταινίες του Hollywood που αναβλήθηκε η πρεμιέρα τους λόγω κορωνοϊού. Πότε θα τις δούμε στις αίθουσες;

Ο κορωνοϊός έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα, σχεδόν, σε όλες τις χώρες του κόσμου. Μάλιστα, σε πολλές από τις χώρες που έχουν χτυπηθεί από τον ιό τα σινεμά έχουν κλείσει μέχρι νεωτέρας. Αυτό οδήγησε και πολλά στούντιο στο Hollywood να αναβάλλουν την πρεμιέρα διαφόρων μεγάλων ταινιών που θα κυκλοφορούσαν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει σε μία λίστα όλες τις ταινίες που ήταν να κυκλοφορήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα, αλλά οι πρεμιέρες τους αναβλήθηκαν. Σε κάποιες έχουν ανακοινωθεί, ήδη, νέες ημερομηνίες κυκλοφορίας.

No Time To Die

Η πρώτη ταινία που αποσύρθηκε από την ημερομηνία που θα έκανε πρεμιέρα λόγω κορωνοϊού. Η ταινία ήταν να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο. Ωστόσο, επειδή ο James Bond είναι μία από τις φιγούρες του σινεμά που κερδίζουν παγκόσμιο ενδιαφέρον, οι υπεύθυνοι της MGM αποφάσισαν να αναβάλλουν την πρεμιέρα της ταινίας μέχρι τον Νοέμβριο του 2020.

A Quiet Place Part II

Το δεύτερο μέρος της ταινίας που μας έκανε όλους να μείνουμε σιωπηλοί στα σινεμά για δύο ώρες (και με κομμένη την ανάσα), έκανε την επίσημη πρεμιέρα του. Συγκέντρωσε πολύ καλές κριτικές και… τελικά, αποφασίστηκε να αποσυρθεί από τα σινεμά λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της. Όπως έγραψε ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της, John Kransiski, είναι μία εμπειρία που πρέπει να ζήσουμε όλοι μαζί στο σινεμά.

Mulan

Η Disney πήρε τη μεγάλη απόφαση και ανέβαλε την πρεμιέρα του live-action remake της νέας ταινίας με πρωταγωνίστρια την Mulan. Η Disney είχε κάνει προσπάθειες ώστε η νέα αυτή μεταφορά του Κινέζικου ποιήματος να γίνει αποδεχτώ και από το Ασιατικό κοινό. Λόγω του κορωνοϊού, αλλά και της συνεχόμενης καραντίνας που υπάρχει στην Κίνα, η αναβολή της πρεμιέρας της ταινίας, ήταν αναμενόμενη.

Fast & Furious 9

Όλα ήταν έτοιμα για την πρεμιέρα της νέας ταινίας με τα γρήγορα αυτοκίνητα, με την ακατάπαυστη δράση. Ωστόσο, ο κορωνοϊός μπήκε στη μέση και η Universal ανέβαλλε την πρεμιέρα της ταινίας για τον Απρίλιο του 2021. Μάλιστα, το στούντιο καθυστέρησε την ταινία αυτή για 11 ολόκληρους μήνες. Όμως, ήταν κάτι αναμενόμενο, καθώς, οι ταινίες αυτές έχουν ένα φανατικό παγκόσμιο κοινό!

Peter Rabbit 2

Η Sony ανακοίνωσε ότι η παιδική αυτή ταινία δε θα κάνει πρεμιέρα κοντά στο Πάσχα, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά, αλλά τον Αύγουστο. Βλέπεις, ποιος θα πάει να κλειστεί με τα παιδιά του σε ένα σινεμά την περίοδο του κορωνοϊού;

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όσες ταινίες δεν έχουμε γράψει πότε θα κάνουν πρεμιέρα, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τα εν λόγω στούντιο!

Δες ακόμα: Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2020: 4 ταινίες με δυναμικές γυναίκες που πρέπει να δεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;