Ο Αμβρόσιος λανσάρει το
Αμβρόσιος to the rescue...

Δεν πέσαμε κι απ’ τα σύννεφα είναι η αλήθεια με τις “αποκαλύψεις” του Αμβρόσιου, για το “φάρμακο” κατά του κορωνοϊού, αλλά καλό θα ήταν κάποια στιγμή να σταματήσουν να μας εκπλήσσουν (αρνητικά) οι επίγειοι εκπρόσωποι του Θεού.

Ο λόγος για τον πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιο, ο οποίος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών, στην Ιερά Μονή Αγ. Ιωάννου Θεολόγου Αιγιαλείας, επεσήμανε -μεταξύ πολλών άλλων- ότι ένα είναι το φάρμακο για τη θωράκιση του ανθρώπινου οργανισμού εναντίον της επέλασης του κορωνοϊού και αυτό δεν είναι άλλο από τον… Αγιασμό.

Ο πρώην Μητροπολίτης έδωσε μάλιστα στους πιστούς αναλυτικές οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουν με τον αγιασμό, ώστε να προφυλαχθούν, χαρακτηρίζοντας τον ως το «αιώνιο και ακατακίνητο φάρμακο».

Αρκεί να προμηθευτείς ένα φιαλίδιο, ψεκαστήρι, μπουκαλάκι κολόνιας, ό,τι έχεις εύκαιρο τέλος πάντων, το φουλάρεις με αγιασμό, ψεκάζεσαι all over the body και είσαι safe.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του στην αρχή του επίμαχου βίντεο: «Ο αγιασμός είναι φάρμακο και μας σώζει από το κάθε τι. Όσοι τον παίρνουν με πίστη και τον γεύονται και τον μεταλαμβάνουν, γίνεται καθαρή η ψυχή και το σώμα τους. Ο κορωνοϊός είναι μολυσμός του σώματος. Έχω λοιπόν φάρμακο και για τον κοροναϊό. Τον Μεγάλο Αγιασμό».

“Θα φροντίσετε να βρείτε ένα μπουκάλι, θα το γεμίσετε αγιασμό και όταν τελειώνει μη φοβηθείτε. Αν έχει λίγο, βάζετε νεράκι και γίνεται πάλι αγιασμός. Θα το χρησιμοποιείτε ψεκάζοντας τον εαυτό σας, βάζοντας στο στόμα σας και στα χέρια σας, αν φοβηθείτε ότι πιάσατε άρρωστο και κολλήσατε και θα λέτε ‘’Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησέ με’’». 

Κάποιοι κακεντρεχείς θα πουν την εν λόγω “μέθοδο” κομπογιαννίτικη…

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε στατιστικά τι απήχηση θα έχει η συγκεκριμένη “πρακτική” στους πιστούς, αλλά κάτι μας λέει ότι αυτή είναι περιθωριακή. Ή μάλλον αυτό θέλουμε να ελπίζουμε.

Αλλιώς, ας ελπίσουμε έστω η ελληνική κυβέρνηση να πάρει κάποια θέση απέναντι σε τέτοιου είδους δηλώσεις (ειδικά απ’ τη στιγμή που ο κορωνοϊός αποτελεί όντως ένα υπαρκτό και εξαιρετικά μείζον ζήτημα για όλους) και δε θα το αφήσει να περάσει όπως συνέβη με την περίπτωση της “θαυματουργής” αλοιφής που λάνσαρε ο Κυριάκος Βελόπουλος, πολιτικός αρχηγός κόμματος και μέλος της ελληνικής Βουλής…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ιερά Σύνοδος: “Ο κορωνοϊός δε μεταδίδεται με τη Θεία Κοινωνία” – Ολόκληρη η ανακοίνωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;