Εργαζόμενος της Disneyland βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό - Το πάρκο παραμένει ανοιχτό για τα παιδιά
Το θεματικό πάρκο της Disneyland συνιστά στους επισκέπτες να κρατούν αποστάσεις ο ένας από τον άλλον, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται βρετανικό δημοσίευμα, ένας υπάλληλος συντήρησης στη Disneyland στο Παρίσι, βρέθηκε θετικός στην εξέταση για τον κορωνοϊο, όπως ανακοίνωσε σήμερα το θεματικό πάρκο.

Παρόλα αυτά, έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι το πάρκο θα παραμείνει ανοιχτό για παιδιά και ενηλίκους, με τη λήψη μέτρων πρόληψης βέβαια για τους επισκέπτες, που αφορά την παροχή αντισηπτικού τζελ χεριών στους φιλοξενούμενους και επισκέπτες του πάρκου.

Όπως μεταδίδουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, το θεματικό πάρκο της Disneyland συνιστά στους επισκέπτες να κρατούν την απόστασή τους ο ένας από τον άλλον, προκειμένου να περιορίσουν τις πιθανότητες διασποράς του ιού.

Το προσωπικό της Disneyland ιχνηλατεί αυτή τη στιγμή όλους και όλες τις συναδέλφους που είχαν έρθει σε επαφή με τον εργαζόμενο που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BFMTV, ο εν λόγω υπάλληλος συντήρησης της Disneyland δούλευε «πίσω από τα παρασκήνια» και «δεν ερχόταν σε επαφή» με τους επισκέπτες του πάρκου.

Δείτε ακόμα:

Κορωνοϊός: Live ο παγκόσμιος χάρτης με τα κρούσματα (Vid)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;