4 tips για να στρώσεις εύκολα και γρήγορα το κρεβάτι σου!
Θα σου λύσουν τα χέρια!

Ένα από τα πράγματα, που κάθε πρωί μας δυσκολεύει είναι το στρώσιμο του κρεβατιού. Δεν έχεις, σχεδόν, ποτέ διάθεση για να κάτσεις να ασχοληθείς. Ξέρεις ότι είναι μόνο πέντε λεπτά υπόθεση, αλλά δε θέλεις. Και σε καταλαβαίνω. Θέλεις, όμως, να μάθεις μερικά tips για να στρώσεις το κρεβάτι σου γρήγορα και εύκολα;

Δες ποια είναι αυτά τα tips και είμαι σίγουρος ότι θα σου λύσουν τα χέρια. Και θα έχεις στρωμένο κρεβάτι κάθε πρωί!

1. Σιδερώνεις τα σεντόνια

Είναι κάτι πολύ βαρετό. Αλλά, πέρα από τα μικρόβια που σκοτώνονται λόγο της υψηλής θερμοκρασίας, το σίδερο κάνει τα σεντόνια πιο μαλακά και μπορείς να τα στρώσεις πολύ πιο εύκολα.

2. Σε ταλαιπωρούν οι μαξιλαροθήκες, χωρίς λόγο

Οι μαξιλαροθήκες έχουν ανοίγματα έτσι ώστε να μπαίνουν εύκολα τα μαξιλάρια. Το λάθος είναι πως οι περισσότεροι τοποθετούν τα μαξιλάρια με άνοιγμα προς την όψη του κρεβατιού και όχι από την πίσω όπως κανονικά θα έπρεπε.

3. Η παπλωματοθήκη

Σε παιδεύει με τις ώρες για να βάλεις την καινούρια παπλωματοθήκη σου. Όμως, αν πιάσεις τις γωνίες και της βάλεις πρώτα στις εσοχές της παπλωματοθήκης θα δεις ότι μπορείς να το κάνεις μέσα σε τρία λεπτά.

4. Το ξεστρώνεις όλο για να το στρώσεις

Δε χρειάζεται κάθε μέρα να το ξεστρώνεις όλο. Απλά, τράβα τις άκρες του κατωσέντονου και τίναξε το πάπλωμα με το πανωσέντονο. Απλά και όμορφα!

Δες ακόμα: 4 λόγοι για τους οποίους ξυπνάς μέσα στη νύχτα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;