7 πράγματα που πρέπει να κάνεις τον πρώτο χρόνο της σχέσης αν θέλεις να έχει διάρκεια
Ο πρώτος χρόνος κάθε σχέσης είναι και αυτός που μπαίνουν τα θεμέλια για το μέλλον και την εξέλιξή της!

Στην αρχή μίας σχέσης όλα είναι απλά και όμορφα. Ζεις σε ένα ροζ συννεφάκι, που μπορεί πολύ γρήγορα να κατέβεις και η προσγείωση να είναι απότομη. Αν, όμως, θέλεις η σχέση σου να έχει διάρκεια και θέλεις αυτόν τον άνθρωπο στο πλευρό σου, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λύσεις τον πρώτο χρόνο της σχέσης σου.

Μερικά πολύ σημαντικά θέματα που θα σε ακολουθούν σε όλη τη διάρκεια της σχέσης, αν δεν τα λύσεις στην αρχή.

1. Όλα τα προβλήματα επικοινωνίας

Για να έχει μία σχέση διάρκεια στον χρόνο, πρέπει να μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα και να μπορεί ο άλλος να καταλάβει ακριβώς αυτό που εννοείς. Να μην πιστεύει ότι πίσω από τις λέξεις σου κρύβονται άλλα πράγματα που δεν λες.

2. Θέσε εφικτές προσδοκίες για τη σχέση σου

Μην περιμένεις να είναι όλα τέλεια και να μην υπάρχουν άσχημες μέρες. Μην βάλεις από την πρώτη μέρα τον γάμο στο μυαλό σου. Γενικά, προσπάθησε να είσαι ρεαλιστική στο τι περιμένεις από την καθημερινότητα της σχέσης σου!

3. Δοκιμάστε νέα πράγματα μαζί

Και κάντε το συνήθεια. Από το να βγαίνετε σε νέα μέρη και μαγαζιά, μέχρι να πειραματίζεστε στο σεξ. Θα δεις ότι η σχέση σου θα έχει μία συνεχή φρεσκάδα και δε θα βαλτώσει γρήγορα. Όμως, πρέπει και οι δύο να θέλετε να δοκιμάζετε νέα πράγματα!

4. Ξεκαθαρίστε ότι σας ενοχλεί

Μετά από ένας καυγά, μία διαφωνία πρέπει να ξεκαθαριστούν αρκετά πράγματα. Να φύγουν από τη μέση προβλήματα που μπορεί να συνεχίζουν να σε απασχολούν στη συνέχεια της σχέσης. Αυτή την περίοδο, καλό θα ήταν, να ξεκαθαρίσεις και εσύ ο ίδιος θέματα που μπορεί να υπάρχουν με πρώην για να μην μπουν και αυτά στη νέα σου σχέση.

5. Πάρε το χρόνο που χρειάζεται για να ανακαλύψεις τα ενδιαφέροντα της σχέσης σου

Από τη μουσική που ακούει, τα βιβλία που διαβάζει, μέχρι και απλά πράγματα της καθημερινότητας που τον ενδιαφέρουν. Έτσι, και θα γνωριστείτε καλύτερα, αλλά και θα τον καταλάβεις σε ένα βαθύτερο επίπεδο!

6. Πρέπει να “συνδέεστε” κάθε μέρα

Να έρχεστε πιο κοντά. Να περνάτε, έστω μία ώρα την ημέρα, μιλώντας και, απλά, να περνάτε χρόνο μαζί! Και το σεξ καλό είναι, αλλά αυτή η βαθύτερη σύνδεση είναι και αυτή που θα διατηρήσει τη σχέση σας στον χρόνο!

7. Δέξου τα ελαττώματά του

Όλοι έχουμε περίεργες, παραξενιές και ελαττώματα. Και κανείς δεν μπορεί να τα αλλάξει. Οπότε, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τον δεχτείς ακριβώς όπως είναι. Μην προσπαθήσεις να τον αλλάξεις, γιατί, τότε, θα έρθουν οι καυγάδες και οι δυσκολίες. Έτσι, όπως, εσύ δε θα ήθελες να σε αλλάξει, και αυτός δε θέλει να τον αλλάξεις. Αλλά, να τον αποδεχτείς!

Δες ακόμα: Friends with Benefits: Οι 7 κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις για να τα καταφέρεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;